MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pochłaniacz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pochłaniacz kosztuje 30.000$ i jest słabszy od miecza pioruna (wiem, że jest to celowy zabieg). 30.000$ na wvsp kosztuje 50zł, a miecz pioruna 25zł. Koncepcja boskiego przedmiotu do zdobycia bez wydania realnych pieniędzy jest super, ale po reworku broni możemy mieć lepszą broń od pochłaniacza, czy taką samą za cenę 10k - barbarzyńca, czy za cenę 15k - templariusz, gdzie owe profesje dają nam również uzbrojenie oraz "smacznego banana" i parę innych bajerów. Słyszałem, że tak miecz pioruna jak i pochłaniacz nie będą silniejsze, co jak najbardziej rozumiem, ale sugerowałbym spore zejście z ceny pochłaniacza. Cena miecza w stosunku do siły i ceny profesji jest kompletnie niesprawiedliwa. Każdy gracz kupiłby prędzej wszechmogącego za te 30k, gdzie ma taki sam miecz jak pochłaniacz, armagedon, set diamentowy protection 1, eliksir, "smacznego banana", wysoki podskok.

Profesja > przedmiot, zawsze, no może nie w przypadku druida Tongue
Dokładnie pochłaniacz 11dmg czyli tyle samo co ostrze wszechmogącego, który ma jeszcze inne dodatki jak wspomniałeś.Wydaje mi się że 15k to cena sprawiedliwa.
nie bedzie tanszy bo nie planuje wprowadzania zadnego innego lepszego miecza z tej serii a jednak $ zdobywacie kazdego dnia i na cos je wydawac musicie - jesli komus szkoda 30k moze kupic o ponad polowe tanszy kosciolam ktory ma prawie podobne wyniki, te 0,5dmg niech kosztuje swoje.
Nie chce tez wprowadzac znaczacej dysproporcji w stosunku do graczy ktorzy juz za niego tyle zaplacili, gdy nie jest to potrzebne, choc czasem jest to konieczne, jak np w przyapdku maga ktory na poczatku byl za 8 tys (skrajnie niedowartosciowany), aktualnie cena jest wyzsza o ponad 100%.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie