Witam, chciałbym zaproponować klasę vampir, która miałaby możliwość zamiany w nietoperza na 30s. Przydałaby się taka klasa, która może się przedrzeć niezauważona w szeregi wojowników i pozabijać ich od środka. Bo niekiedy są takie rundy, że wszyscy wojownicy kampią na murach i potwory nie są w stanie przejść przez 30min przez co liczba potworów nie wzrasta. A taki wampir zabiłby 2-3 osoby od środka i już byłoby więcej potworów, przez co ciężej byłoby wojownikom. Nie podaję jak na razie cen i dokładnych przedmiotów jakie posiadałaby klasa, bo jest to tylko propozycja i jestem ciekaw czy taki pomysł w ogóle by się przyjął na trybie. Możecie pisać swoje opinie na temat tej klasy.
Słowa Banana pisane w podobnych wątkach jak twój, Nic dodać nic ująć...
,, Finalnie jak ty lub ktokolwiek juz tak bardzo chce cos proponowac to niech sie wysili i napisz cos wlasnego zamiast zmyslac, jesli nie masz oryginalnych pomyslow albo nie potrafisz nic sam napisac (choby prostej funkcji efektu) to niech sobie daruje bo i tak takie propozycje nie beda brane szczegolnie pod uwage.''
Wiesz... nie każdy się na tym zna, nie każdy potrafi...
To jest tylko propozycja jak pisałem, może akurat bananowi przypadnie do gustu i będzie chciał w przyszłośći zrobić klasę tego typu.
Moim zdaniem pójście w kolejne bossy jest niepotrzebne. Jest ich juz troche za duzo i niektóre są za mocne. Rybik jest juz ciężki do trafienia a co dopiero z tym malym fruwającym nietoperzem.
Skończcie już z tymi klasami, niech on ogarnie balans tej gry, a nie polecacie mu ją bardziej zawalać.
(17-April-2020 15:42:39)Lojd_XD napisał(a): [ -> ]Wiesz... nie każdy się na tym zna, nie każdy potrafi...
To jest tylko propozycja jak pisałem, może akurat bananowi przypadnie do gustu i będzie chciał w przyszłośći zrobić klasę tego typu.
jak sie nie znasz to nie maltretuj swojej klawiatury

szkoda twojego czasu na pisanie mojego na zamykanie wątku

tego typu propozycje są warte tyle co nic.
Nowych klas potworow na chwile obecną też nie planuje wdrazac, moze poza ta losowa dla wszystkich na 1% szans.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!