Siema, wpadłem na pomysł by wprowadzić kryształowy magazyn (kryształ z wvsp, kto grał ten wie) na wd.
Każda drużyna miałaby swój kryształ, w którym mogłaby dzielić się przedmiotami z własnym teamem. Gra jest drużynowa, tak jak wvsp, więc myślę, że kryształowy magazyn by się przyjął
Jestem na TAK bardzo dobry pomysł.
W sumie spk pomysł Jestem za
Dla mnie na nie. Już wyobrażam sobie jak gracze na WD dzielą się wspólnie itami ze skrzyni XD. ( Zaraz jakiś Janusz all ity weźmie dla siebie, dla własnych korzyści lub dla trolla). Sory community WD jest jakie jest i uważam, że to słaby pomysł więcej szkody jak dobrego przyniesie

W sumie, czemu nie? Nie widzę żadnych przeciwwskazań wobeć twojej idei. Uważam, że miało by to sens podczas wspólnej rozgrywki. Tak

Pomysł świetny lecz tak jak stwierdził Nisooo społeczność jest jaka jest. Jestem Za, zawsze można spróbować lecz trzeba trafić na ogarnięty team.
Jestem za tak, ale Nisooo ma trochę racji. Ktoś będzie czekać całą grę żeby wziąść sobie te itemki.
Ale bardzo dobry pomysł, to by dużo pomogło na tym trybie. Można by było to wprowadzić na próbę i wtedy zobaczyło by się czy gracza to sie podoba.
Fajny pomysł ale nie na WD....
Gdyby jakimś cudem znalazłyby się tam jakieś ity to i tak po chwili by już ich nie było.
Jeśli ten magazyn zostałby wprowadzony to prawdopodobne stałby pusty.
Jestem na nie ponieważ są kradzieje.
@up kradzieje są ale nie tym razem.Skoro ktoś wkłada jakąś rzecz do magazynu, każdy może ją zabrać. Więc nie nazwałbym takiej osoby właśnie kradziejem..