MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Komputer!!!! Pomocy!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Tak wiem dokladnie ze w tym dziale sie takich tematow nie pisze ale mam oktopny problem!!!!

Otoz mam dwa komputery (win xp i win7) mam z nimi ogromne problemy...

Windows xp
- Najpierw nornalnie mi sie wlacza komputer potem mam do wyboru trzy tryby awaryjne ,ostatnia znana dobra konwiguracja i uruchom system normalnie.
Wybieram normalne uruchomienie ,wyskakuje mi napis windows xp, czekam a potem przez sekunde niebieski ekran z bialymi napisami i odnowa wlacza sie komp.

Windows 7

Wlacza mi sie komputer i wybieram swoj profil. Moge grac tylko 5 min a potem wlacza sie ten sam niebieski ekran i ladowanie. Po ladowaniu wlacza sie wyszystko od nowa. Pomocy!!!!!

Ten kto dobrze odpowie zostanie wynagrodzony kasa na survivalu i diaxem na forum. Z gory dziekuje.
Win 7 obstawiam ze zasilacz ci sie rypie a w XP czyli w 2 komputerze mozliwe ze karta głowa ci siada.

Polecam format na Xp A na 7 rowniez polecam
Równie dobrze mogą też być błędy pamięci, przegrzewanie się kompa.
Mi na błędy pamięci pomogła zamiana ich miejsc w gniazdach na płycie głównej.
Na bluescreenie zazwyczaj jest kod podany, w wyszukiwarce google powinieneś znaleźć czego dotyczy.
Niech sobie spisze ale po co ma kombinowac jeszcze cos zle zrobi Wink Polecam format jezeli nie pomoże to napisz i ci pomozemy.
W takim razie jak udało Ci się założyć Forum skoro nie miałeś kompa?!
Dziwi mnie to troszeczkę.
PS. Poszukaj na YouTube. Wpisz swój problem i na 100% Ci coś wyskoczy Big Grin
@up - jak nie wiesz jak pomóc z problemem, to proponuję się nie udzielać.
Miałem miesiąc temu to samo i znalazlem rozwiązanie wymień plyte główną masz spaloną ja miałem to samo wiec polecambto zrobić albo sprawdzić wejścia kości pamięci RAM oraz zasilacza =(
To jak widac u up to jednak dobrze trafilem Wink
Co do windowsa xp możesz spróbować zrestartować bios czyli wyciągnąć jego baterię na 30 sekund i włożyć. Jeśli problem nadal będzie występował sprawdź wszystkie kable czy nie są uszkodzone. W ostateczności możesz bawić się w format. Ale osobiście stawiam na jebniętą grafę.

W windows 7 sprawdź moc zasilacza, czy jest w stanie "trzymać" całego pc.
A i sprawdź czy nie ma problemu z procesorem a co tam wbije tu fote jak to ma wyglądać poczekajcie chwile
Stron: 1 2
Przekierowanie