Witam,
Od wczoraj zmagam się z problemem dotyczącym skina premium. Gdy wchodzę na minefoxa nie działa mi skin premium tylko mam zwykłego steave'a. Nie wiem co zrobić bo się nie aktualizuje. Dodam jeszcze, że na innych serwerach mam normalnie skina
Próbowałeś odczekać z 2 dni ?
Mi kiedyś skin nie działał po zmianie i odczekałem 2 dni i potem już działał.Możesz też spróbować w lobby sprawdzić w menu skinów , czy przez przypadek nie masz wybranego steave'a zamiast swojego skina.
@up chodzi właśnie o to że mam domyślnego skina ustawionego jaki steave a na innych serwerach już mam z premki. Możliwe, że to przez to że premke mam od wczoraj i miałem konto założone na non premium launcher. No nic odczekam 2 dni i zobaczę.
Dodam jeszcze że nie działa minefox.premium.pl i nie mogę włączyć logowania premium.
@up a na jakiej wersji próbujesz wejść na minefox.premium.pl ? Kiedyś też nie mogłem wejść na blazing packu i wszedłem na czystym 1.8 i zadziałało
a masz logowanie premium ? bo na logowaniu premium skin ci się zawsze ładuje i jak zmienisz to odrazu go masz
Skin już działa. Wątek do zamknięcia.