MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Level
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, co runde resetują się staty, i wiem, że w przyszłośći i tak bedą zresetowane po beta testach, ale teraz ciężko się gra. Załóżmy, że w jednej rundzie zrobi się 98killi czyli braknie tylko 2 do lvlu, i w kolejnej rundzie się resetuje, i przez te 2 kille nie zarobisz 300$ badz 450$ w przypadku vipa. Prosiłbym o naprawe
@up to nie ta sama sytuacja, sytuacja która ty opisałeś była jednorazowa, a obecnie lvl resetuje się po każdej rundzie.
nikomu nie usunie sa bezpieczne w bazie, lvl ma prawo bo to wciaz testy, nie ma to zadnego wplywu na rozwoj konta, najprawdopodobniej i tak restart lvli sie jeszcze odbedzie po zakonczeniu wszystkich poprawek. - SŁOWA BANANA

Po 1 - nikomu nie usunie sa bezpieczne w bazie
Po 2 - lvl ma prawo bo to wciaz testy
Po 3 - restart lvli sie jeszcze odbedzie po zakonczeniu wszystkich poprawek, więc wiesz, i tak wam cofnie Smile
tutaj nie chodzi o reset lvlu Smile przynajmniej mi, nie zalezy mi na nim, ale poprzez wbijanie lvli zarabiamy, tak wiec zdobycie 90/80 killi w jednej rundzie, potem reset i od nowa, tak wiec poprzez granie niczego nie zyskujemy.
lvle zostały naprawione, można zamknąć
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie