Witam, jak wiecie młot bardzo często znika z eq, rzucamy i już nie wraca lub zamienia się w smoczy oddech u innych osób. Ja osobiście nie grałem gry, w której młot mi nie znikł (w każdej grze mi znika). Mam propozycję aby młot thora można byłoby przywoływać bez ograniczenia, bo jak komuś zniknie to lipa, bo w końcu zapłacił za ten przedmiot. Nalegam też aby zablokować wyrzucanie młota z eq, żeby nie doszło do sytuacji, że ktoś bierze cały czas młot i rozdaje go graczom, którzy go nie zakupili. Myślę, że jest to najlepsza opcja i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji.
uważam, że pomysł banana z zastąpieniem młota jakimś szkłem jest lepszy

ale to szkło to jest zabezpieczenie tylko przed zamiana w smoczy oddech, a ja np. więcej razy miałem tak, że rzucałem i po prostu nie wracał, a w tym przypadku szkło nic nie zrobi.
wydaje mi się, że to szkło także pomagałoby w powrocie tego młota, ale to wymaga testów, proponuje wprowadzić pomysł z tym szkłem, bądź innym przedmiotem, a gdy z młotem będzie występować problem, który został opisany przez ciebie znajdzie się inne rozwiązanie.
A może jakaś blokada typu "Nie można przełączyć slotu w hotbarze i mieć niczego innego w ręce dopóki Młot Thora nie wróci do ręki". Ale też trzeba będzie wtedy zablokować młot od trzymania go w drugiej ręce.
Nie możemy korzystać z młotu który jest w drugiej ręce, a gdy wyrzucimy młot troche dalej niż chcieliśmy to czasami i 15+ sekund trzeba czekać, aby wrócił i przez ten czas będziesz bezbronny
Bedziemy myslec od nowego tygodnia zmiany w mlocie wymagaja znacznie wiekszych nakladow pracy.