MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Trade.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Krotko, trade mozna zbugowac np jak jestesmy na labie bierzemy /handel nick, druga osoba wpisuje rowniez to samo i mozemy sie normalnie tradeowac. W praktyce dziala to tak, ze mozemy na jednym widmie siedziec nawet pare godzin i ciagle zarabiac. To samo dziala np miedzy dzialka a spawnem, expowiskiem itd. Prosilbym o jak najszybsze zablokowanie.

Wstawie nagranie, tylko musi sie przeslac.
Film: https://www.youtube.com/watch?v=3G-twp0T...e=youtu.be
Teraz to samo działa nawet na /trade, z tego co wiem to było to już zgłaszane jak banan był na serwerze, a jedna osoba nawet dostała za to bana.
Tylko szkoda, ze dalej nie jest naprawione..
@refresh
Dodam, ze mozna sprawdzic czy dany administrator jest na serwie, np /ping i część nicku, np /ping szyb
to samo jest z money
Zgłaszałem Bananowi gdy był na serwerze i przez 30 min i próbował coś z tym zrobić. Zaproponowałem mu żeby usunął komendę i przez 1 dzień jej nie było. Dzień po tym wszedłem i komenda znów działała. Jak narazie Banan nie potrafi tego naprawić
Najlepiej by bylo wprowadzic takiego trade, jak jest np na ms survival, normalnie jest /trade, ale bez /handel..
Znowu ta sama sytuacja, nie działa ani /trade ani /handel.

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Post chyba do zamkniecia, jestem na serwerze, /trade nie dziala na roznych swiatach, handel nie dziala, jest dobrze.
ale trade bylo ok bo dzialalo na 5 kratek od kogod Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie