MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] MINEFOX UB
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Menelikkk
Czy byłeś już kiedyś karany na naszej serwerowni?: TAK
Dlaczego chcesz dostać unbana: Tutaj chciałbym zaznaczyć, że " MEV " dał mi bana za Obraza serwera na helpop Data Kwiecień 11, 2020, 15:05. Wiem zrobiłem głupote nie powinienem wyzywać pracy SzybkiegoBanana wiem, że jest zajęty robieniem innych trybów... Lecz " odsiedziałem " swoje. A dziś zadowolny chcę se pograć a tu cyk Banik Permamentny od kogo od " Mev " za co? Obraza administracji/wspomagacze na mk. Nawet nie było mnie na serwerze jak miałem używać wspomagaczy i obrażać administracje... Żadnych cheatów na MK nie używałem bo gdy Wyłaczyliście BP to miałem bana ....
Treść Bana: Obraza administracji/wspomagacze na mk
Osoba banująca: Mev77rey_
Serwer: Minefox.PL
Wczoraj o godzinie 18:25 byłeś na mk - Rawwz, dokładnie pisać co napisałeś nie będę - ale podczas próby sprawdzenia Ciebie na turnieju napisałeś cytuję (cenzuruję oczywiście Twoją wiadomość):
[18:20:51] [Client thread/INFO]: [CHAT] §8§l[§4§lPOMOCY§8§l] §7[§4EVENT§7] §c§lRawwz§7: §f§lJ... WAS.
Mimo, że sprawy poza serwerowe nie powinny mieć znaczenia przy banowaniu, to jednak stałe obrażenia nas w mediach społecznościowych nie wpływa pozytywnie na patrzenie na Twoją osobę. Oczywiście bana masz powtórzę właśnie za wspomagacze i obrazę administracji na mk.
Odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie