MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Błędy TeamSpeak3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
1. Baner: "Cześć wczytywanie..." - powinno być "Cześć Afrapul!" Błąd został sprawdzony i występuje tylko kiedy zmieniamy swoje połączenie internetowe będąc online na TeamSpeaku. Póki co niemożliwe do naprawy.
2. Ja wiem, że jestem duży i dużo wazę, ale gdy mam zarezerwowanego slota nie mogę wejść na serwer "Osiągnięto max. itd." System slotów zarezerwowanych na serwerze głosowym działa właśnie w taki sposób; czasami mogą wystąpić problemy z dołączeniem na serwer, nawet jeśli korzysta się ze slotów zarezerwowanych.
3. Topka - Usunąć boty!
Kod PHP:
Ranking TOP 20
Najdłuższe połączenie
1. 
@Karaoke (Profil) - 24 dni 20 godzin 31 minut
2. 
@Bot1 (Profil) - 24 dni 20 godzin 31 minut
3. 
@Bot2 (Profil) - 24 dni 20 godzin 31 minut
4. 
@Bot5 (Profil) - 24 dni 20 godzin 31 minut
5. 
@Bot4 (Profil) - 24 dni 20 godzin 31 minut
6. 
@Bot3 (Profil) - 24 dni 20 godzin 31 minut
7. OpenFM 
Dzień Dobry (Profil) - 24 dni 20 godzin 31 minut
8. OpenFM 
Impreza (Profil) - 24 dni 20 godzin 31 minut
9. OpenFM 
1001 HITÓW (Profil) - 24 dni 20 godzin 31 minut 
4. Centrum Pomocy MC
[»] Osób do pomocy: repair - to już długo się naprawia
5. Nie działa zgłaszanie użytkowników Nie działa i nie będzie działać - system zgłoszeń użytkowników na TeamSpeaku nigdy nie działał i nie zostanie włączony.
6. Nie działa BOT od liczenia godzin na CP
@refresh
@Refresh
@refresh
@refresh
@Refresh
@refresh
@refresh, chociaż i tak nie wiem po co
Wyedytowałem Twój post o nałożone poprawki.
@refresh

Cytat:System slotów zarezerwowanych na serwerze głosowym działa właśnie w taki sposób; czasami mogą wystąpić problemy z dołączeniem na serwer, nawet jeśli korzysta się ze slotów zarezerwowanych.
To może wypadałoby to naprawić, aby nie występowały problemy z dołączeniem na serwer?
Stron: 1 2
Przekierowanie