MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kilka Nowości Ze świata Minecrafta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1. Minicraft
Notch zrobił miniaturowego Minecrafta w dwie doby i to za darmo oto link do pobrania minicrafta http://bit.ly/1NeKKd5

2. Film Kinowy
Minecraft niedługo będzie zekranizowany Naprawde! A jego reżyserem będzie Rob McElhenney

3. Minecraft 2
...jeszcze długo go nie będzie ale mojang nie wyklusza że będzie taka gra ale na razie skupiają sie na aktualnej wersji

4. Tryb fabularny
czyli minecraft story mode mojang ogłosił współpracę z telltale games studio a gra będzie podzielona na epizody pierwszy epizod wyjdzie niebawem 13 października

5. 1.9
w wersji 1.9 będą smoki kresu które będą latać w normalnym świecie i będzie też można zcraftować spawn smoka endu...

Źródło informacji: Magazyn Crafter Nr.1
Wiesz co Ci powiem gościu? No a to, że nie chce mi się w to wierzyć... dlaczego? a no dlatego, że ta nazwa chyba jest zmyślona Tongue
Nie wierzesz to kup se i przeczytaj pierwszy numer czasopisma crafter to się dowiesz
(01-October-2015 13:22:19)Pixel_Craft_PL napisał(a): [ -> ]1. Minicraft
Notch zrobił miniaturowego Minecrafta w dwie doby i to za darmo oto link do pobrania minicrafta http://bit.ly/1NeKKd5

2. Film Kinowy
Minecraft niedługo będzie zekranizowany Naprawde! A jego reżyserem będzie Rob McElhenney

3. Minecraft 2
...jeszcze długo go nie będzie ale mojang nie wyklusza że będzie taka gra ale na razie skupiają sie na aktualnej wersji

4. Tryb fabularny
czyli minecraft story mode mojang ogłosił współpracę z telltale games studio a gra będzie podzielona na epizody pierwszy epizod wyjdzie niebawem 13 października

5. 1.9
w wersji 1.9 będą smoki kresu które będą latać w normalnym świecie i będzie też można zcraftować spawn smoka endu...

Źródło informacji: Magazyn Crafter Nr.1

Niby Microsoft wykupiło Minecraft a Notch nie robi dalej wersji Minecraft może kupiłeś starą książkę z tego craft.crafto...[Nie wiem jak to napisać]
Wiem że notch odsZedł ale teraz tworzy gry ps. Gazetq została wydana wczoraj
Ja osobiscie w to nie wierze, mysle ze do zamkniecia.
Co do filmu to prawda. (Już czekam <3)
Coś słyszałem o filmie ale reszta chyba nie. Prawdą jest jednak, że "Crafter" leży na półkach Smyka, Empiku i innych sklepów. @UP2, nie Ty decydujesz czy do zamknięcia czy nie!
Przekierowanie