30-September-2015, 21:28:23
01-October-2015, 11:40:01
Na razie Banan z całą ekipą skupiają się na RPG. NWM, czy widziałeś taki post w, którym Banan mówił, że w sobotę będzie testowanie AC. Chętni mięli zainstalować cheaty, ale ja w tym nie brałem udziału, bo byłem w Krakowie. Być może już za miesiąc będzie nowy AntyCheat 

16-October-2015, 00:25:27
Ostatnio był wgrywany AntyCheat ale były Za duże lagi i został usunięty mam nadzieję że jak najszybciej
Gracze przestaną chetowac!!!!!
Gracze przestaną chetowac!!!!!
17-October-2015, 21:17:27
Nie ma idealnych rzeczy tak jak nie idealnych AC...
17-October-2015, 22:44:23
LordVoldemort KalisPro jest od Wojowników dusz, a na RPG pracuje tylko banan.
Tak wgl. to już robiłem wątek o tym ac, usunęli stary ale nie zainstalowali tego którego ja polecałem, może zrobie znów wątek o tym...
Tak wgl. to już robiłem wątek o tym ac, usunęli stary ale nie zainstalowali tego którego ja polecałem, może zrobie znów wątek o tym...
18-October-2015, 12:36:42
(01-October-2015 11:40:01)LordVoldemort napisał(a): [ -> ]Na razie Banan z całą ekipą skupiają się na RPG. NWM, czy widziałeś taki post w, którym Banan mówił, że w sobotę będzie testowanie AC. Chętni mięli zainstalować cheaty, ale ja w tym nie brałem udziału, bo byłem w Krakowie. Być może już za miesiąc będzie nowy AntyCheat
Żadną całą ekipą robię RPGa sam, chłopacy czy kalis pomagają w kosmetycznych sprawach.