MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: kolejne moje pytanie xddd
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
czy moglbym pomoc w moim jednym z ulubionych trybow i jakas mapke zbudowac staral bym sie jak najbardziej bym mogl ale ulrzedzam ze nie potrafje uzywac pluginow i skryptow wiec mapa musiala by byc skonfigurowana
moze i nie jestem najlepszym polskim budowniczym ale uwazam ze buduje ladnie i rozumiem ze zajmie mi to ogrom czasu nie mam rowniez ekipy ale chce pomoc w moim 2 ulubionym trybie na minefox 1 jest wvsp z sentymentu ze od niego zaczela sie moja przygoda z serwerami banana i jego kanalem na yt

mam nadzieje ze bananowi spodoba sie moja mapa ale nie mniej zqjmie mi ona min miesiac
Wg mnie nie ma sensu dodawać nowych map, kiedy i tak w kółko gramy tylko na Karaibach i Kanionie. Nowe mapy się nie przyjmują. Przykład?
Np. Rynek, który nie dość że rzadko pojawia się w wyborach, to zyskuje max 2-3 głosy.
Jak dla mnie - bezsens
Pozdrawiam, Prezesik
to ze na wd graja dzieci to tylko plecki robia lub co atakuja w 10 v 1 a karaiby i kanion sie dotego nadaja a na rynku jest skill potrzebny to nie moja wina

a nowa mapa na ktorej byly by miejsca zeby robic plecki i byly by otwarte przestrzenie to byla by idealna mapa
Jak chcesz to rób, tylko zrób mapeta z otwartym kamykiem
[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie