MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: blad czy zamierzone rzecz nie mnie trohe slaba (pytanko)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
dlaczego nie doataje sie tak jak kiedys za level 500 dolarow tylko 300 jak na wvsp 1 i 2 wedlug mnie nie jest to sprawiedliwe i trohe wrecz slabe poniewaz jest wiecej klas i napewno bendzie jeszcze wiecej a dolarow jest mnoej a na takiego boga potrzeba min 90 lvl co jest slabe bo tylko nolify go dobija a to znoeheci duza czesc graczy nie mowie zeby odrazu po 10k zq level bez przesady ale jakby znowu bylo 500 uwazam ze zainteresowanie trybem by wzroslo
Moim zdaniem 300$ za level to bardzo dużo. Powinno się według mnie zarabiać 100$ za level.
Adekwatne do aktualnego wyważenia, sa juz gracze powyzej 30 lvla pomimo ze tryb ma pare dni, wiadomo ze im dluzej bedzicie grali to tym szybciej bedziecie wbijac lvle bo bedziecie miec lepszy sprzet, lepsze klasy a wymagania XP per lvl sa takie same na poziomie pierwszym i na poziomie setnym...

Krotko mowiac tryb dla wytrwalych jak wvsp1/2, nie placzków "gine na hita od inferno to nie ma sensu". Poczatki wszedzie byly trudne, choc tu znacznie latwiej przyfarmic niz na poprzednich edycjach.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie