MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] grifin
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:grifin
Czy byłeś kiedyś karany?:nom
Dlaczego chcesz dostać unbana:na dole napisze
Treść Bana:publiczne informowanie o wiedzy nt bugow i checi wykorzystywania ich
Osoba banująca:banan
Serwer:mf
w sumie to chyba sie domyslam o ktora sytuacje chodzi (jesli nie to czy moglbys mi napisac ktora?)
raz sie tam sprzeczalem z roko odnosnie buga (ktory nie zostal naprawiony jak prawie wszystkie ktore zglosilem) ktory wyglada tak ze sie stoi 2-3 kratki nad mobem przy granicach prawie kazdej z map wtedy chyba napisalem cos w stylu " czyli skoro to nie jest bugowanie to moge tak robic wow fajnie !" wtedy dalem przyklad i chcialem zeby to zabrzmialo ironicznie nie sadzilem ze dostane za to bana XD ale to co pisalem to bylo chyba na /c czyli to nie bylo publiczne tylko pisalem na chacie klanowym na ktorym sa moze ze 3 osoby. chec wykorzystania ich ,jak napisalem wyzej nie widac ze to bylo ironicznie? Nie wiem do konca o co ci chodzi bo wiele rzeczy pisze na chacie ,jak mozesz to mi napisz co tam pisalem.
A i jezeli ci chodzi o informowaniu o bugach ktore juz zglosilem to chyba to nie ma sensu skoro kazdy sobie moze wejsc na forum i zobaczyc jak ten bug wyglada XD
nie za to ale jak widzsiz sytuacje tego byly nagminne.

Jeden z wielu, wystarczający: https://prnt.sc/rb0nfd

z racji tego ze to kolejny ban tego typu to przy kolejnej sytuacji gdzie zostaniesz zlapany za reke przy wykorzystywaniu bledow bedzie automatycznie czystka.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie