MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Niekompetencja admina
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: KaTeKaRiNN
Czy byłeś kiedyś karany?: 01.12.2018r
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem informację, że jeżeli Mev znajdzie cheaty w grze lub są ukryte w jakimś folderze dostanę bana,
o koszu nic nie było wspominane, więc przekazał mi podstawioną wersje. Nagrania sprawdzania niestety nie posiadam, a szkoda.
Myślę, że admin nie może banować, bo ,,wydaje mu się, że gracz ma aure",
tylko powinien to uprzednio DOKŁADNIE I PORZĄDNIE sprawdzić.

Ponownie domagam się rozpatrzenia sprawy przez innego admina, ponieważ uważam, że Mev77rey_
niekompetentnie wykonuje swoje obowiązki oraz poparte są one nieprawdziwymi dowodami.

Treść Bana: ,,Wspomagacze"
Osoba banująca: Mev77rey_
Serwer: MineFox
Cytat:Dostałem informację, że jeżeli Mev znajdzie cheaty w grze lub są ukryte w jakimś folderze dostanę bana,
o koszu nic nie było wspominane, więc przekazał mi podstawioną wersje. Nagrania sprawdzania niestety nie posiadam, a szkoda.
Kłamstwa niepoparte żadnym dowodem, powiedziałem Ci jedynie, że Cię sprawdzę, ale jeśli modyfikowałeś kosz dostaniesz bana - na dobrą sprawę nic o jakiś ukrytych folderach nie wspominałem. Pragnę przypomnieć, że przysługuje Ci jedna prośba o UB, a wszystko zostało wytłumaczone tu: http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-KaTeKaRiNN
Odrzucam po raz ostatni.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie