MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Mam pytanie do graczy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam jak juz wiekszasc z was zapewne juz wie dostalem bana za nic prosze o ocenienie tego i prosze o komentarz czy widac cos czy nie

https://www.youtube.com/watch?v=zQw5T1EBXVI
od 5 minuty do ok 8
Właśnie nie widzę kompletnie powodu twojego bana.

Ps.Mnie też nazwał cheatem szkoda tylko ,że kompletnie nie ma ku temu podstaw bo nie miałem żadnej podejrzanej akcji na tym filmie.Oburzyłem się trochę.
Ps2. Nie pokoi mnie to ,że wprowadziliście róg a nie znacie podstaw jego działania (Poison i kalis dziwią sie na filmiku ,że dużo zabieram im hp a jak wiadomo róg daje siłke 2 przez 5 sek)
U mnie było ze czemu ja tak szybko biegam...
Chcialbym tez dodać ze jak mnie on mnie pod pleców to ja się jakoś nie odwracalem.

Wysłane z mojej motoroli moto g
Coz. Ja widze w tej 5min kilka sekund ze się odwracasz do dmodrta... Jeżeli dostales bana za cheaty to jak już za kill aure...
@up jak juz to dmodrt do mnie bo poison była w kopalni i ja wracałem z tamtad
Albo faktycznie masz cheaty albo KalisPro się po prostu pomylił.
Ja wiem że jesteś czysty... ale napisz UB!!!
(29-September-2015 17:23:45)AkademiaTrollu napisał(a): [ -> ]Ja wiem że jesteś czysty... ale napisz UB!!!

Pisałem i odrzucono
Napisz drugi raz Smile
Widać, po co pisać drugi taki wątek z płaczem ? Ub i tak nie będzie.
A i pisanie '' jak ub nie dostane to konczy sie moja przygoda z serwerem'' nie robi na nikim wielkiego wrażenia.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie