06-April-2020, 22:59:35
07-April-2020, 08:30:59
czas nieznany, ale moze @ajron cos wiecej Ci powie 

07-April-2020, 11:54:47
Heja. Obecnie jestem w trakcie prac nad tym projektem. Dla ciekawskich wrzucę tutaj dwa zdjęcia - mini spoilery.
1)
![[Obrazek: image.php?di=HNE5]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=HNE5)
2)
![[Obrazek: image.php?di=A6MW]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=A6MW)
Fajna zapowiedź nieprawdaż?
Atrakcji będziecie mieli więcej niż na poprzednich edycjach (chyba nawet razem wziętych).
Nie jestem w stanie podać dokładnej daty startu. Jedno wiem na pewno - jeśli już będzie oficjalny start to wpierw chciałbym go dać na Mineserwerze.
Po cichu mogę wam powiedzieć że mam jeszcze jeden plan (tylko nie mówcie Bananowi xD):
Jeśli Banan się zgodzi to na dniach mogę ten tryb wydać w wersji zamkniętych beta-testów (czyli coś podobnego jak w przypadku W vs P III było). Zanim jednak do tego byśmy doszli to potrzebne mi będą trzy rzeczy:
- ugadać się z Bananem
- pogonić ludzi z ekipy od budowlanki by mi ogarnęli tak jeszcze z kilka brakujących miejsc (które w międzyczasie będę przygotowywał pod kątem działania)
- posprawdzać zabezpieczenia mapy
Obecnie i tak mam już większą część za sobą, jednak obstawiam że błędy jakieś na 100% się trafią. Poza tym są jeszcze rzeczy które nie są skończone, a które z pewnością w trakcie takich testów bym rozwijał (być może i nawet z udziałem propozycji graczy).
Nie mniej jednak... do czasu aż jednym wielkim wątkiem z opisem trybu nie ogłoszę czy to oficjalnego startu czy samych beta-testów to zalecam uzbroić się w cierpliwość. Też chciałbym by ten projekt miał jak najlepszy wynik i wyszedł póki siedzimy w domach, jednak "koronaferie" w moim przypadku to taka sobie bajeczka
Na sam koniec lekka dawka humoru:
Real Life 3.0 z pewnością chciałby mieć to samo co wersja IV, ale jej nie dostanie... bo ja tu rządzę xD
1)
2)
Fajna zapowiedź nieprawdaż?
Atrakcji będziecie mieli więcej niż na poprzednich edycjach (chyba nawet razem wziętych).Nie jestem w stanie podać dokładnej daty startu. Jedno wiem na pewno - jeśli już będzie oficjalny start to wpierw chciałbym go dać na Mineserwerze.
Po cichu mogę wam powiedzieć że mam jeszcze jeden plan (tylko nie mówcie Bananowi xD):
Jeśli Banan się zgodzi to na dniach mogę ten tryb wydać w wersji zamkniętych beta-testów (czyli coś podobnego jak w przypadku W vs P III było). Zanim jednak do tego byśmy doszli to potrzebne mi będą trzy rzeczy:
- ugadać się z Bananem
- pogonić ludzi z ekipy od budowlanki by mi ogarnęli tak jeszcze z kilka brakujących miejsc (które w międzyczasie będę przygotowywał pod kątem działania)
- posprawdzać zabezpieczenia mapy
Obecnie i tak mam już większą część za sobą, jednak obstawiam że błędy jakieś na 100% się trafią. Poza tym są jeszcze rzeczy które nie są skończone, a które z pewnością w trakcie takich testów bym rozwijał (być może i nawet z udziałem propozycji graczy).
Nie mniej jednak... do czasu aż jednym wielkim wątkiem z opisem trybu nie ogłoszę czy to oficjalnego startu czy samych beta-testów to zalecam uzbroić się w cierpliwość. Też chciałbym by ten projekt miał jak najlepszy wynik i wyszedł póki siedzimy w domach, jednak "koronaferie" w moim przypadku to taka sobie bajeczka

Na sam koniec lekka dawka humoru:
Real Life 3.0 z pewnością chciałby mieć to samo co wersja IV, ale jej nie dostanie... bo ja tu rządzę xD
07-April-2020, 15:46:10
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=PT0G]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=PT0G)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!