06-April-2020, 15:24:34
Gram bardzo często na trybie creative pro zauważam błędy i wielu graczy nie przestrzegających regulamin (Przeklinanie,Grożenie,pisanie faszystowskich treści).Dziś np spotkałem się z graczem przezywający mnie od wielu brzydkich słów (Megapies1234).Albo kiedyś zauważyłem że ludzie piszą faszystowskie treści.Nicki graczy miałem na ss ale przy czyszczeniu komputera folder z screenami został usunięty.Kolejna rzecz jest taka że kiedyś dodałem gracza którego nicku nie pamiętam postawił samolot wyszedł z serwera i nie wrócił a może wrócił bo nicku nie pamiętam i teraz na mojej działce stoi samolot którego nie mogę zniszczyć.Jest wiele problemów których nie napisałem lub przykładów graczy przeklinający gdyż nie napisałem wcześniej a gdybym pisał teraz o wszystkim to wątek pisałbym przez wiele godzin.Więc apeluje do administracji która wiem że zapewne ma wiele problemów też na innych trybach żeby zwrócili trochę większą uwagę na ten tryb creative pro.Jak zmniejszyć rozmiar pliku?
Jak się dowiem to wyśle screeny na których Megapies1234 mnie wyzywa.
Z błędów to możliwość zniszczenia bedrocka world editem, zrobienie portalu do endu world editem, stawianie pojazdów przez
innych graczy których nie można zniszczyć, jest jeszcze wiele innych problemów.
Sorry jeśli są jakieś błędy ortograficzne czy błędy stylistyczne ale nie jestem dobry w pisaniu
Jak się dowiem to wyśle screeny na których Megapies1234 mnie wyzywa.
Z błędów to możliwość zniszczenia bedrocka world editem, zrobienie portalu do endu world editem, stawianie pojazdów przez
innych graczy których nie można zniszczyć, jest jeszcze wiele innych problemów.
Sorry jeśli są jakieś błędy ortograficzne czy błędy stylistyczne ale nie jestem dobry w pisaniu