MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Błędy na W vs P SPIS
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemanko!
W tym wątku będę wypisywał błędy na które uda mi się natrafić podczas gry w W vs P 3.

Po pierwsze: Magiczna substancja przywołana poprzez kit vipa nie działa. Nie da się nią wzmaciać ścian.

Po drugie: Rzeczy które nie powinny być możliwe do zniszczenia można niszczyć i stawiać w innym miejsce... tzn. Możemy zniszczyć źródło z których bierzemy mikstury i postawić je w innym miejscu w dalszym ciągu z nich korzytając. To samo tyczy się kleju, kilofów, siekierek, łuków, mieczy.

Po trzecie: Na mapie KRÓLESTWO jest możliwość wyjścia z respa potworów bez wyboru potwora

Po czwarte: Podczas noszenia wilczego helmu gdy użyjemy boskiego rogu regeneracja helmu zostanie usunięta. Aby odzyskać regeneracje z helmu musismy go zdjąć i ponownie założyc co podczas walki jest bardzo problematyczne.

Po piąte: Rybik cukrowy (Potwór) może zjadać ciasta lewym przyciskiem myszy dzięki czemu może uzywać sprinta

Po szóste: Mikstury przywołane przez kit vipa nie dają żadnych efektów.

Po siódme: Nie jestem pewien ale wydaję mi się że nie da się wyłączyć portalu postawionego przez endermana

Po ósme: Na mapie smocza kopalnia nie ma złota

I takie malutkie osobiste uwagi odemnie:
Moim zdaniem tekstura smoczego oddechu jak i wilczego helmu jest nieco za duża Sad.

Dziękuję FroToxowi za pomoc w pisaniu tego Smile)
pkt.3 nic specjalnego nie wyjasniles

pkt.7 skoro ci sie wydaje to najpierw sprawdz.
Szybki banan nie mozna wogule wylączyć portalu
Przekierowanie