MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nerf dla klasy kaktus - PvP Kits MF
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kaktus, jak na klasę za 125 expa jest stanowczo za mocny, zwłaszcza jego set... Niekiedy sama zbroja zadaje 5 razy więcej obrażeń, niż sam miecz, więc prosiłbym o nerf dla wspomnianego zestawu. Nie chcę podwyższenia ceny, ponieważ żadnej różnicy to nie zrobi, gracze zarobią -> kupią i będzie ten sam problem... Proponowaną przeze mnie zmianą może być zdjęcie cierni z połowy setu, lub odjęcie jednego punktu owego enchantu z każdej części ekwipunku. Jeżeli będzie potrzebny dowód na "potęgę" tego kitu, jestem w stanie przedstawić to w formie nagrania. Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź pod tym wątkiem, bo klasa jest ZA MOCNA jak na tak niską cenę.
Cena klasy została zwiększona do 325 EXP'a, powinno być już okej.
Chyba nie do końca zrozumiałeś o co mi chodziło. Mam na myśli osłabienie zbroi odejmując połowę cierni z niej. Cena jak najbardziej może być taka, jaka jest obecnie, ale to nie zmienia rzeczy. Nadal można ją wylosować z odblokowywacza lub kupić po taniości, bo 325 expa to również nie tak dużo. Jeżeli już chcemy podwyższyć jej cenę, to niech będzie to kwota za jaką nie dałoby się jej wylosować, czyli do 750 w górę (ale chyba prędzej skończę szkołę, niż to nastanie). być może Twoją uwagę przykuł początek lub to, co pogrubiłem. Pozwól, że zacytuję dwa fragmenty:

Cytat:Nie chcę podwyższenia ceny, pownieważ żadnej różnicy to nie zrobi, gracze zarobią -> kupią i będzie ten sam problem...

Cytat:Proponowaną przeze mnie zmianą może być zdjęcie cierni z połowy setu, lub odjęcie jednego punktu owego enchantu z każdej części ekwipunku
Taka zmiana pozytywnie wpłynęłaby na rozgrywkę na trybie, zapewniam. I jak napisałem wyżej, jeżeli już cena ma być podwyższona to co najmniej do 750, by nie dało się jej wylosować. Podobna sytuacja była z klasą Revenant na KitPvP 2.0 w 2018 roku, w rezultacie czego "profesja" została usunięta całkowicie. Nie dążę do wycofania kaktusa, tylko chciałbym znerfienie jego zbroi, bardzo o to proszę.
@refresh
Przekierowanie