MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja: Skrzynia Niepokonanych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Weetam, chciałbym przedstawić moją propozycję dotyczącą skrzyni niepokonanych. Z tej skrzyni jest 96% na drop, więc to 4% można wykorzystać na nowy przedmiot - Oczyszczenie. Działał by on w następujący sposób:
Ulepszamy np. max dotyk, 20 siły, a na +9 ma 29 siły przez co przeżywany załamanie. Ten przedmiot umożliwiałby powrót miecza do statystyk przed ulepszeniem, aby umożliwić drugą szansę w ulepszeniu danego itemu. 4% to dość mała szansa, gdyby dałoby się kupić ten przedmiot za pieniądze/SM to by to nie miało sensu, ponieważ gracze którzy mają po 4mln$ by mogli tak resetować broń aż wejdzie max. Liczę na pozytywne rozpatrzenie propozycji.
Dobry pomysł przydało by się coś takiego
jestem za ale to tylko 1% albo max 2% bo 4% to za op
Na nie xD moze odrazu reset ulepszen bez utraty atrybutow. Chcesz inny miecz? To wydrop go a nie niektorzy robia setki bossow po dobry miecz a inni jednego tu sie liczy fart a nie jakies nowe powymyslane przedmioty.
Powiedział to ten, którego wszystkie itemy są kupione, a nie wydropione. Wyobraź sobie, że dropisz dotyk 180/30/20 i każde ulepszenie ci wchodzi +1. Wtedy sam byś poprosił o coś takiego a nie poszedł sobie wydropic nowy max dotyk. Wiem jak ciężko zdobyć jakikolwiek dotyk, sam kiedyś robiłem miliardy bossów, a ty zrobiłeś ich chyba 0 więc nie powinieneś w ogóle się odzywać na ten temat. Tak poza tym, gdyby ktoś z tego twojego LUA napisał ten wątek to byś się zgodził. Z kapelokim się zgadzam, Item byłby zbyt op żeby było na niego 4%, ale myślę że 1% będzie każdemu odpowiadać.
Maciek ma racje, jak spatrolisz miecz trudno... dropnij nowy, za prosty sposob do osiagania najlepszego mozliwego sprzetu. Pomijam ze awykonalny bo po ulepszeniu mieczu nie ma nigdzie juz zapisanych jego podstawowych wartosci przed ulepszeniem.
Przekierowanie