MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kopiowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Twój nick z gry: SuperStylePL
[b]Nicki osób posądzonych: Enigma_COVID i jego cała gildia ENG
[b]Najdokładniejsza data zdarzenia: 31.03 godzina: 23:45
[b]Opis zdarzenia: Enigma_COVID na mk (LouLiderpl) kupil sobie 500k, potem kupil exa, zwoj i amulet szybkosci na nick Enigma_COVID. Pozniej sie okazalo ze od 23:45 czyli 3h po starcie edycji jest nagle 7 excaliburom. Dodam, że tylko 2 osoby (kupily 500k Enigma_COVID i JestemMuris). Hmm... dziwne w gildii Enigmy (ENG) jest 7 osob a jest 7 exow, bo pokazywali na [item]. Moim zdaniem Enigma_COVID kupil te 500k o ktorych wspomnialem kupil exa i te ity co napisalem wyzej i po prostu skopiowal excalibury i dal gildii. Mowiliscie ze na nowej edzie nie bedzie kopiowania i co? Wszyscy dobrze wiemy ze Enigma jest znany z kopiowania (robi to co edycje) na tamtej edycji mial bodajze ok. 30 exow i mial blackliste za copy.
[b]Dowody: Nie mam, ale logiczne, ze nie moze byc 7 exow po 3h edycji, jesli 500k kupily tylko 2 osoby
[b]Sugerowany wymiar kary: Blacklista, oraz czystka kont dla gildii ENG
[b]Serwer: MS
Jak to nie mam dowodow Exelix? sa logi ze pokazal excalibura numer seryjny 7 na czacie a poza tym mam tego ss jak najechalem ze nr 7
Brak dowodów.

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie