MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: samasaurus6
[b]Czy byłeś kiedyś karany?: tak, mam 4 permy
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: zostalem zbanowany
[b]Treść Bana:
Wszystko wygladalo tak ze wbil mcjack na serwer, noob dostal kilka strefek i latal jak kosmonauta ale mniejsza. Zaczal mnie sprawdzac ja sciagnalem anydeska wyszedl z serwera to tez wyszedlem i mam bana
[b]Osoba banująca: McJack1337
[b]Serwer: mf kits pvp
Witam,
Zacząłem cię sprawdzać, ty podales mi anydeska (oczywiście fałszywego), po czym scrashowalo mi minecrafta. Nie potrafiłeś odczekać nawet krócej niż 30sek na mnie i w tym czasie lognales z serwera (dodam, że wrocilem w sumie wcześniej niż wyszedles, więc gratuluję próby ucieczki), co wiąże się z jasnymi konsekwencjami. Dodatkowo trzeba mieć tupet co do składania wątków o UB przez takie osoby jak ty.
Wstawiam też tutaj parę logow, ktore pokazują, że próbujesz zgrywać cwaniaka i nie pokazujesz żadnego szacunku do administracji, z takim zachowaniem to do cyrku, o obrazach poza serwerowych nie wspominam.
[16:20:57] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Uczen] samasaurus6 » Nie bedziesz mowil co mam robic
[16:21:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Uczen] samasaurus6 » mam 30 minut
[16:23:57] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Uczen] samasaurus6 » Czekaj wolny laptop durniu
[16:24:07] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Uczen] samasaurus6 » gupi jestes
[16:24:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Uczen] samasaurus6 » daj sciongnoc
[16:25:03] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Uczen] samasaurus6 » 491 276 190
Ten anydesk oczywiście nie działał.
[16:25:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Uczen] samasaurus6 » dobra wyszedl ja lece elo
Potwierdzenie, że nie umiesz odczekać 30sek.
Odrzucam
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie