MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: alphanix
Nicki osób posądzonych: McJack1337, Mev77rey_
Najdokładniejsza data zdarzenia: dzisiaj dnia 30 marca o godz 16.33
Opis zdarzenia: Z wielkim żalem pisze tą skarge ale dłuzej tak nie moze byc, panowie sprawdzają po 3/5 razy ciągle te same osb tak jakby chcieli wybic na jakiś czas tych lepszych graczy a ci ktorzy są słabsi to ich omijają, np spamie na helpop zeby kogos sprawdzili to ani jeden nie sprawdza ignoracja a jeżeli ktoś mnie zgłosi albo kogos z tych lepszych to minuta nie minie i sprawdzają od razu. Więc zrobcie coś z tym ponieważ 1/4 odejdzie z tego serwera.
Dowody: mój profil
Sugerowany wymiar kary: upomnienie
Serwer: minefox.pl
Dlcz mi nikt nie odpowie na to?
Dzień dobry,
Sprawdzanie Twojego klienta gry odbywało się co dłuższy okres czasu z powodu podejrzenia wspomagaczy, podczas trzech sprawdzeń, przy dwóch zostały wykryte wspomagacze obecne na Twoim komputerze - autoclicker, więc samo sprawdzanie było jak najbardziej słuszne. Dodatkowo - przy sprawdzaniu Twoich dodatkowych kont na serwerze - znaczna część z nich jest zablokowana za wykorzystywanie wspomagaczy czy też brak współpracy podczas sprawdzania. Skarga odrzucona; w przypadku pytań czy zastrzeżeń co do mojej decyzji - proszę o kontakt poprzez wiadomości prywatne na forum.

Pozdrawiam,
Krystian
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie