MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Brak możliwości ulepszenia i wymiany starych różdżek i amuletów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
nick z gry:szumielxd
serwer:bestrpg.pl
opis problemu:
Posiadając starą różdżkę wiatru lub amulet leczenia nie ma możliwości ulepszenia ich ani wymiany na nowe. Na tabliczce jest napisane, że do tego służy komenda /wymiana, lecz ona nie działa. Na dodatek w skrzyni haimdalla jest różdżka wiatru o innej nazwie niż ta zakupiona w sklepie u Wariva. Szczegóły w filmie:
https://youtu.be/zCqb0XuWOwY
Wszystkie stare różdżki zostały zmienione, da się je ulepszyć, a jestem za tym aby podmuch o starej nazwie został w skrzyni heimdalla, ponieważ patrząc na to co może wydropic z niej to podmuch to załamanie, więc podmuch o starej nazwie może zostać w skrzyni, na przykład ja wolę wydropic podmuch/amu o starej nazwie z heimdalla niż błogo. Ponieważ jakimś cudem posiadasz zbugowana różdżkę to banan powienien ci ją wymienić na Rozdzka Wiatru (I).
sprobuj uzyc /wymiany teraz.
/wymiana zadziałała i można już ulepszyć, ale tylko różdżkę wiatru. Chyba zapomniałeś o amulecie leczenia, który wciąż pozostaje nieulepszalny.

Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
to ktos screena zbugowanego amuletu musi wyslac.
Ma po prostu nazwę Amulet Leczniczy
Na nagraniu było widać. Pod koniec filmu porównywałem różdżkę wiatru i amulet leczenia ze sklepu i te z eq.
@EDIT
Dodam jeszcze że ostatnio usunąłeś możliwość pokazywania przedmiotu [Item] na /msg, oraz komendę do sprawdzania topki graczy pod względem $. Nie wiem czy to było celowe, ale informuje.
@refresh

@Refresh

@Refresh
Dodam, że wraz z komendą /handel została usunięta komenda /trade. Przypomnę również i tym, że ktoś znowu obudował resp na /warp zamki i nie da z niego wyjść, a także że wciąż nie zostały usunięte 2 nieaktywne od bardzo dawna zamki (ich właściciele chyba nawet maja bana).

Przekierowanie