MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Expowiska i Bossy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy było by to dużym problemem gdyby ktoś był tak hojny i wypisał jakie bossy na jakich expowiskach i z jakich mobów?

Jeśli nie to super i można by było dodać NPC z taką rozpiską, gdzie (jakie expowisko jaki boss), z czego (z jakiego moba jaki boss) i co dropi (drop z danego bossa) Smile Wink
Nie ma potrzeby wprowadzać NPC o infu o bossach
Jako gracz masz 0.5% szansy na to, że po zabiciu moba pojawi ci się boss
Paperek, czytaj dwa razy.

Moge Ci wypisac bossy do 50, poniewaz posiadam 51 lvl

0- Zmutowana krowa - z krowy
5-Goblini krol oraz Orkowy wodz - krol z goblinow, wodz z orkow
10- Aragog oraz Pradawny amazon - aragog z pajakow, amazon z wojownikow/strzelcow amazonii, Ferumbras, ktory znajduje sie w wulkanie
15-Nie ma bossa ktory sie respi z mobow, jest jedynie szakal kanibal w wiosce kanibalow, koszt to 16 kosci, by wejsc do wioski + ( o ile sie nie myle ) 16 glow by wejsc do niego
20- Krol licz, Serpent, do ktorego sie dostaniemy za pakty, dokladnie 16 sztuk - licz z zombie i (prawdopodobnie, nie jestem pewien) szkieletow,
25- Magmowy wladca - z magm,
30- Czarny Tygrys - z tygrysow,
35- Wladca lodowej krainy - z wiedzm i szkieletow
40-Azazel na piatym poziomie, ( Wiadomo, masz do zabicia 100 mobow, niszczysz kamien, teleportujesz sie dalej i tak az do piatego poziomu)
45- Krolowa pajakow - z pajakow
50-Gigant wojownik - z gigantow.
Moge dopowiedzieć do 70 bo mam 72 ;p
55 - Tytanowy Przywódca - z Tytanów
60 - Mroczny Jeżdziec - ze skoczków
65 - Mroczny Warlok - z mrocznych magów
70 - Adamentowy Golem - z magów ognia/lodu
Powyżej 75 bossy respisz z itemów z bossów (z tego co wiem)
Pomysł nie jest zły, jednak proponuję dodać pod misją z bossami informacje jak danego bossa zrespić, bo ludzie tak męczą pytaniem gdzie jest aragog że to jest niemożliwe ._.
Ekseliks, zapomniałeś dodać że na 10 expowisku jest jeszcze Ferumbas który znajduje się w wulkanie
Dzieki squuareq, dopisalem
Przekierowanie