MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Informacje?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Ceklezai404
Czy byłeś kiedyś karany?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Napiszę ponizej
Treść Bana: Multikonta (cheaty)
Osoba banująca: Afrapul
Serwer: mineserwer.pl
A więc tak nie jest to typowa prosba ale prosba o informacje
A wiec tak jake wskoczył ze mną do beczki, wrzuciłem go w paje i uzywajac combo exc thor zabiłem go, po zlapaniu itow z beczki wyszedłem i po jakims czasie LoWoW (gildia ROXA) piszę:Ceklezai404 ja odpowiadam:? on pisze:Elo po czym afrapul wystawia mi bana
Do czego zmierzam? Chce się dowiedzieć gdzie jest dowód na moje cheaty a co do multikont nie są one zabronione, co prawda miałem na nich bana który minął wiec zrobiłem nowe konto i grałem (PS:Takie mini spiskowanie nie jest ani trochę śmieszne, mam wrazenie ze afra czekał na słowo LoWoW'a "zbanuj")
Witam, jako iż zostałem tutaj kompletnie przypadkiem obrzygany kupą kłamstw chciałbym wyjaśnić to zdarzenie z mojej perspektywy. Nie wiem czy dotarły do ciebie informacje odnosnie postrzegania ciebie przez innych graczy, powszechnie każdy cię uważa za Cheatera(taka informację dostałem od gracza który gra na survivalu na tej edycji więcej niż ja), chciałem zobaczyć jakim człowiekiem jesteś dlatego też wspomniałem twój nick name na chacie ogólnym . Czekałem na odpowiedź . Niestety, była dość niemiła zwykłe (?) , dlatego chciałem cię przywitać do tego użyłem słowa które jest cool (elo). Nic mi na to nie odpisałeś smutno mi było , o twoim banie dowiedziałem się ok. 5 min po tej feralnej rozmowie. Chciałbym rozwiać wszelkie wątpliwości odnośnie jakiegokolwiek "spiskowania " graczy z administracja. Pozdrawiam wraz z członkami gildii ROXA.
Cytat:co prawda miałem na nich bana który minął wiec zrobiłem nowe konto i grałem
Skoro minął, nie tworzyłbyś nowych kont, a z tego co widziałem na 10 z ok. 40 kont które tworzyłeś masz bana za cheaty

Co do "spiskowania" LoWoW wyjaśnił wyżej sytuację.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie