MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: KitPvP/Kick/Lagi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No czesc, napisalem juz jeden taki watek o lagach i kickach, Trawsonek mowil ze troche po majstrowal przy antycheacie, a ja mu odpowiedz taka dalem "Lagi mam ale to moj internet" "juz mnie nie kickuje" Cos w tym stylu. Mylilem sie, gdy sie troche dluziej pogra na trybie to juz masakra inne graczy tez pisza ze "lagi" na czacie, dzisiaj/nie dawno chcialem sobie pograc na tym trybie bez lagow i wyrzuczien, ale no.... sa lagi ze masakra i czasami wywala za wspomagacze podczas walki, i przez to tracimy $.... naprawcie te lagi i te wspomagacze.
Mineserwer.pl
(24-March-2020 23:16:04)AJent napisał(a): [ -> ]No czesc, napisalem juz jeden taki watek o lagach i kickach, Trawsonek mowil ze troche po majstrowal przy antycheacie, a ja mu odpowiedz taka dalem "Lagi mam ale to moj internet" "juz mnie nie kickuje" Cos w tym stylu. Mylilem sie, gdy sie troche dluziej pogra na trybie to juz masakra inne graczy tez pisza ze "lagi" na czacie, dzisiaj/nie dawno chcialem sobie pograc na tym trybie bez lagow i wyrzuczien, ale no.... sa lagi ze masakra i czasami wywala za wspomagacze podczas walki, i przez to tracimy $.... naprawcie te lagi i te wspomagacze.
Mineserwer.pl

Gdy zostaniesz wyrzucony przez antycheata to nie tracisz kasy, więc tutaj się mylisz. Co do lagów przyjże się temu zjawisku, ale niczego nie obiecuje że będzie działało jak należy.
No nie wiem gdy mi pisze "zostales wyrzuczony za wspomagacze" i znow wejde na tryb to sie zawsze pytam ile $ stracilem i mi odpowiadaja ile, beszczelnie klamia te osoby albo prawde mowia, juz sam nie wiemHuh
[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie