MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Powod Modyfikowanie folderow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
CharlesBoyle
Nie byłem karany
dostałem niesłusznego bana tak naprawdę za nic
modyfikowanie folderow -dostalem tego bana za to bo nie miałem zmienionych ustawien w launcherze były domyślne i nie miałem serwerow na launcherze .Proszę o ub ponieważ go dostlalem niesłusznie i tka naprawdę za nic.
kogvt_
mineserwer.pl
Podczas rozmowy na discordzie był problem z udostępnieniem więc poprosiłem cię o pobranie anydeska. Nagle opuściłeś serwer minecraft pod pretekstem słabego komputera. Anydesk pobrał Ci się dosłownie w minute i przeszliśmy do sprawdzania co nie pokrywa się z poprzednim faktem. Widać było że komputer nie zawiera dużej ilości plików i nie jest słaby. W chwili udostępnienia ekranu był otworzony kosz co warto zaznaczyć bo raczej nikt od tak nie ma otwartego koszu. Folder .minecraft był kompletnie świeży dokładnie jakby został usunięty przed momentem co by wyjaśniało fakt że długo reagowałeś na moją prośbę o udostępnienie. I tu okazuje się nagle że grasz na lsuncherze zyczu, nie masz żadnych światów jak i serwerów z wyjątkiem mineserwera. Kolejna rzecz która jasno mówi że coś jest nie tak to fabryczne ustawienia minecraft na których granie jest po prostu niemożliwe w połączeniu z brakiem texturpacka na pvp.
Odrzucam
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie