MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Ban :c
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: Milten__
[b]Czy byłeś kiedyś karany?:Tak, raz Smile
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ grałem sobie na serwerze. Poszedłem na obiad wróciłem po około 30m i zauważyłem że dostałem bana za ,,brak współpracy'' Dodgy Bardzo żałuje że nie wylogowałem się jak poszedłem na obiad. Proszę o zrozumienie mnie w takiej sytuacji Angel . Proszę o unbana już zawszę będe logał jak będe AFK Sad
[b]Treść Bana:brak współpracy
[b]Osoba banująca:Ola54
[b]Serwer:MS
Dostałeś słusznego bana. Według ciebie byłeś w tym czasie na obiedzie, ale nie można tego potwierdzić w żaden sposób. Równie dobrze mogłeś udawać, że cię nie ma licząc na to, że później powiesz swoją wersje i dostaniesz unbana. Byłeś świadomy, że gracze zgłaszają cię za cheaty więć również mogłeś spodziewać się, że będziesz sprawdzany a mimo to zostałeś na trybie i podobno poszedłeś na obiad. Było to nieprzemyślane zachowanie o które możesz mieć pretensje do samego siebie. Poza tym byłeś wcześniej na centrum pomocy na teamspeaku w tej sprawie i twoje zachowanie podczas rozmowy nie było najlepsze.
Prośbę u unbana odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie