MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] ban za nic!!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Xthekosiarz282X
Czy byłeś kiedyś karany?: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: poniewaz kiedys dostalem bana za multikonta przyznaje sie kiedys uzywalem ale juz nie uzywam i kiedys juz mialem bana za multikonta kupilem unbana i znowu mam bana za multikonta !!! to nie fair mam tez 2 braci więc mozliwe ze oni zalozyli sobie konto !!!! maciewek lepiej banuj hakerow a nie kur** niewinnych ludzi
Treść Bana: Wykorzystywanie multikont w celach zarobkowych
Osoba banująca: Maciewek
Serwer: Mf
Cześć.

Przykłady Twoich kont niedawno założonych: szybko3u3us, malik45456464, listepa029382.
Część z nich ma skopaną wyspę, więc pozyskałeś z nich dirta. Za to jest ban permanentny zwłaszcza jeśli robiłeś to już kiedyś.

to nie fair mam tez 2 braci więc mozliwe ze oni zalozyli sobie konto

W takim razie w celu wyjaśnień proszę ciebie razem z braćmi na TeamSpeaka.

maciewek lepiej banuj hakerow a nie kur** niewinnych ludzi

Jeśli masz zastrzeżenia co do działania członków administracji - złóż na nich skargę o tutaj: http://mineserwer.pl/Forum-Skargi

Czekam na ciebie na Teamspeaku do końca tygodnia, w przeciwnym wypadku odrzucam prośbę.
a może mam 1 kompa nie wziołeś tego pod uwage ?
Zawsze możesz usiąść z braćmi i porozmawiać ze mną na ts z jednego mikrofonu. Myślę, że zamiast szukać przeciwwskazań po prostu łatwiej jest wbić na serwer głosowy i załatwić sprawę jeśli wiesz że nie jesteś niczemu winien.
Odrzucam prośbę - gracz nie stawił się na ts3 jednocześnie tworzył kolejne konta obrażające administracje i łamał regulamin.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie