Chciałbym poprosić żeby można było wbić 1000lvl na W vs P i tak dalej ponieważ na RoyalCraft.pl mam 999 level i nie mogę nabić levela i zarobić kasy na przedmioty i dalsze uprawnienia
Po co minusujecie? Ja coś zrozumiałem i TYLE! Poza tym jeżeli chcesz to robić popracuj nad pluginem 
@up Gościu nie rozumiesz że nie da się wbić 1000 levla ?
BO banan zresetowal CAŁY SERWER ROYALCRAFT.PL (NA W VS P)A NA TE KONTO SPORO WYDALEM A MAM 999LVL I NIEDOSTAJE JUZ KASY SKORO LVL NIEWBIJAM WIEC NIEMAM JAK MNIEC Z POTROTEM PRZEDMIOTÓW JAK HEROBRINE CZY WITHERA ITP...
@UP jak nic nie masz i masz 999 lvl to poprostu skończ gre na RC i zacznij grać na MS (jest więcej ludu i jest fajnie i przytulnie na w vs p). Hehe

@up ty byś kończył grę na 999 i zaczynał od nowa nie wydaje mi się... A do w vs p na mineserwer to się lepiej gra na minefox tam prawie zawsze jest pełna arena
kapitan_lol a wiesz czemu niC NIEMAM BO BANAN SERWER ROYALCRAFT.PL ZRESETOWAL A JA NA TE KONTO 500ZL WYDALEM A CHCIALBYM DALEJ GRAC NA ROYALCRAFT TYLKO NIEMAM JAK ZARABIAC I ZDOBYWAC TE PRZEDMIOTY KTORE BANAN ZRESETOWAL!
chociaż ostatnio też chciałem zacząć grę na minefox.pl i wykupie sobie tam ity boga i boskie ale na royalcraft.pl też chce dalej grac! bo 999lvl to jednak historia ;P
@UP 999 lvl to najlepszy w historii serwera przebiłeś chyba nawet Skya.
@UP tak przegonilem SkyLiveV
@UP jakbyście niewierzyli strona minecraftowo.pl jest MOŻNA POPATRZEĆ ;P
Popieram powinno być nieskończoność, bo np tak jak Hero masz zabrane Uprawnienia jak Dorek i co ? ...