MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pomysł [Creative Pro]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chcialem to wrzucic do dzialu propozycje ale jest tam przypiety watek ze jest zamkniety wiec

Mam pomysl dot. creative pro bo zaczyna tam grac coraz wiecej osob, a nic sie nie dzieje.
Nie ma aktualizacji, eventy nie dotycza trybu, administracja rzadko przychodzi i cos robi a jak przyjdzie to wyczyscic czat i elo
Moglibyscie robic rozne eventy ns creative pro tak jak na innych cr z minefoxa :/
Nastepna propozycja to bonus $ do rangi. Np jako gracz zarabia sie 1$ a jako Vip 2$
Gracz zakupi range Gold i zarabia za kazdy blok dalej 2$, pozniej zakupi range Diamond i zarabia 3$ itd az do legendy. Vip ma to samo tylko dostaje bonus od rangi vip.
Chcialbtm jeszcze poinformowac o tym ze ranga lapis jest uwazana za najgorsza i najbrzydsza poniewaz na chacie zamiast Lapis (jak pisze we wszystkich rangach) pisze L. Proponowalbym rowniez zmiane koloru lapisu na niebieski, bo zielony ma juz emerald. Dziekuje za zrozumienie.
"administracja rzadko przychodzi i cos robi a jak przyjdzie to wyczyscic czat i elo"

No nie wiem czy to prawda bo gdy ja wbijam na creative to prawie zawsze jakis pomoncik jest czy tam policjant i se gada z innymi no i pomaga wiec nw o czym gadasz...

[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie