Heja,
w dniu dzisiejszym na Mineserwerze oraz Minefox zarówno na real life jak i megarpg zostały wyeliminowane błędy krytyczne które poważnie lagowały przez długie miesiące te tryby, zostały całkowie wyeliminowane, co z pewnością szybko zauważycie jeśli graliście na tych trybach systematycznie! =)
Juz wbilem na tryb RealLife i powiem ci ze juz lagow nie ma ! dziekuje ci bardzo!
Tyle to bylo popsute. Wreszcie naprawione
(23-March-2020 12:38:49)Admin napisał(a): [ -> ]Heja,
w dniu dzisiejszym na Mineserwerze oraz Minefox zarówno na real life jak i megarpg zostały wyeliminowane błędy krytyczne które poważnie lagowały przez długie miesiące te tryby, zostały całkowie wyeliminowane, co z pewnością szybko zauważycie jeśli graliście na tych trybach systematycznie! =)
z tym na MS się nie zgodzę dziś jak chwile przebywałem na RPG były takie lagi ze... z tego co mówili mi gracze lagi są tak częste i mocne ze się grac nie da
Na MineSerwerze, na trybie MegaRPG, są potężne lagi.
Z tego co mówił mi manga, co jakiś czas, Ram trybu przekracza możliwą maksymalną ilość, przez co tryb nie wyrabia.
(24-March-2020 01:31:59)JaNawalnica napisał(a): [ -> ]Na MineSerwerze, na trybie MegaRPG, są potężne lagi.
Z tego co mówił mi manga, co jakiś czas, Ram trybu przekracza możliwą maksymalną ilość, przez co tryb nie wyrabia.
Sytuacja tyczyła się bestrpg a nie na megarpg i dawno nieaktualny temat w zakresie ramu, wiec jesli sa jakies scinki w okreslonych sytuacjach pozostaje nagrac i zglosic.
(23-March-2020 12:38:49)Admin napisał(a): [ -> ]Heja,
Tryb Real life chodził znacznie płynniej i w koncu dało sie fajnie pograc, ale wczoraj wieczorem wywaliło na minute tryb a po wejsciu nie było pluginu na czat i teraz cały czat brzydko wyglada... na MF chyba tylko
(24-March-2020 11:32:06)Pidor82 napisał(a): [ -> ] (23-March-2020 12:38:49)Admin napisał(a): [ -> ]Heja,
Tryb Real life chodził znacznie płynniej i w koncu dało sie fajnie pograc, ale wczoraj wieczorem wywaliło na minute tryb a po wejsciu nie było pluginu na czat i teraz cały czat brzydko wyglada... na MF chyba tylko
Jestem na realu i wszystko wyglada jak nalezy.