MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowość
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam propozycje na dodanie takie czegoś na wojownicy dusz jak /wymiana (gracz) moim zdabiem bylo by to fajne bo jak chcesz dac itemu jakiemuś graczu i przyjdzie ci jakis tomek2010pl i zabierze ci all ity nie majac pojęcia o grze to troche bez sensu oddac nie odda wiec fajne bybylo dodanie takiego czegos
niz wpiszesz wymiana i przekazesz komus itemy to 3x cie zabija ^^ to nie komenda/system ktory sprawdzi sie na wd
Moim skromnym zdaniem Admin się myli ponieważ jeżeli stoimy w bazie i w dodatku w jakimś pomieszczeniu i stoi 10 ludzi z naszego teamu to nikt nie wbije, a komenda spełni zadanie dając itemy graczowi któremu CHCEMY DAĆ.
Jak najbardziej na tak
Też jestem na tak. Ponieważ ZAWSZE gdy zabije jakiegoś boskiego na czacie zaczyna sie spam x2 daj coś itp lecz ja wole dać sojusznikowi osobie której umie grać(według mnie),lecz dzieci które nie umieją zdobyć sobie boskich zawsze przychodzą coś zabrać i najczęsciej udaje im sie toTongue
Banan wszystko wyjaśnił - do zamknięcia.
Przekierowanie