MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prosba
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka.

Prosze o zmiane regulaminu na Survivalu. Poniewaz za oszuknstwa z dowodami poszkodowanego mozna dostac bana. Moim zdaniem to jeden wielki absurd -,- Bo w koncu handel nie na wlasna odpowiedzilnosc. Wiec przy tym punkcie prosilbym ( boi w koncu to prosba ) o dodanie np - jezeli masz dowody na popelnione oszukanstwo zglos to na forum, a klamca zostanie ukarany. ) Big Grin
Mlody tylko ze wielu nie podobalo sie te osxustwa wiec te rozszerzenie wprowadzili do regulaminu czego przykladem byly skargi na forum lub zazalenia administracji. Plusem tego jest ze teraz nikt ze masz tam w miare gwarancji powodzenia ale minus to ze przekretu nie zrobisz. Jezeli chodzi o przekrety to nw slusznie ze zostaly one ograniczone bo nikt z ciebie nie zrobi durnia. Tyle z mojego zdania.

Ps mlody nie oszukiwac lepiej zeby miec tzw dobre imie bo moglem oszukiwac w handlu i zrobic z ciebie dutka ze stracil bys duzo i sam pewnie robil bys takie zazalenia.

Z poszanowaniem
SkyLifeV
Ja tam zawsze nagrywałem i dla mnie to nie jest absurd placisz gracz ucieka ty dajesz to do nas o milo banik Smile I po serwerze ta wiesc sie rozwiesza ze on i on dostał bana za oszustwo wtedy to zwalczamy.
W sumie prawda. Do zamknięcia.
No ja jestem na nie bo chyba sam byś nie chciał jak by ktoś cię tak oszukał a gdy by się zmieniło to to by każdy teraz oszukiwał Undecided
Przekierowanie