MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowy Dedyk zakupiony wkrótce mniejsze obciązenia :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Heja,

zainwestowaliśmy w nowy serwer dedykowany dzięki czemu rozniesiemy nieco lepiej ruch pomiedzy serwerami, aby bardziej odciążyć dedyki podczas niespodziewanego wzrostu ruchu podczas koronaferii - migracje trybów nastąpią w najbliższych dniach dzięki czemu:

-MCS nie powinien mieć problemów z rebootem
-Na MF nieco powinien zmniejszyć się ping
-Na MS skyblock nie będzie miał problemów (związek z dedykiem mcsa, na którym aktualnie się znajduje, nastapi migracja na nowy serwer)
-BestRPG również nie powinien mieć już problemów z restartami (powodowane przez brak ramu, już rano migrowałem Jaila na nową maszyne) co znacząco zwolni zasoby RAMU oraz procesora.

AngelAngelSmile
Dziś rano ukończyłem migracje
-Survival MS
-Survival MF
-SKYBLOCK MS

w efekcie czego najwieksze obciazenia dla serwerów minefox, mineserwer i mcsurvi zostały przeniesione na nową maszyne.
Tylko że dalej skyblock na mineserwerze to tragedia. Lagi i cofki są cały czas
(22-March-2020 20:03:44)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Tylko że dalej skyblock na mineserwerze to tragedia. Lagi i cofki są cały czas
bo w zakresie skyblocka nic nie zostalo jeszcze zrobione, dzis czesciowo ukonczymy temat, a jutro byc moze w pelni.
Tyle że survival jest nadal wyłączony Angel jak coś wiesz na ten temat, prosze napisz mi kiedy będzie właczony
Przekierowanie