MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga Administracja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, chcialbym zglosic skarge na Administracje, wiec chodzi o helpop i sprawdzanie, ja juz pisze na helpop od dawna moze z tydzien temu do dzisiaj, pisze ze sa cheatery na trybie i zeby ich sprawdzili ale nie, nikt nie wbije na tryb i nie sprawdzi czy ma cheaty tylko sobie siedzicie na tym skyblocku i nic, gdy wbilem na skyblock to widzialem pare pomocnikow pisalem im na msg zeby sprawdzili gracze na survivalu ale dostaje taka odpowiedz "Jestem na wersji 1.15" Nie mam czasu" "Lagi mam ciagle mnie wywala" takie odpowiedzi dostaje ciagle gdy sie pytam. Mowie jeszcze jednemu z adm zeby zmienil wersje zeby mogl wbic na survival ale nie powiedzial mi ze "Mozesz sie spytac WIELU innych adminstratorow zeby ci pomogli"

ZROBCIE COS Z TYM!!
(20-March-2020 22:57:37)AJent napisał(a): [ -> ]Witam, chcialbym zglosic skarge na Administracje, wiec chodzi o helpop i sprawdzanie, ja juz pisze na helpop od dawna moze z tydzien temu do dzisiaj, pisze ze sa cheatery na trybie i zeby ich sprawdzili ale nie, nikt nie wbije na tryb i nie sprawdzi czy ma cheaty tylko sobie siedzicie na tym skyblocku i nic, gdy wbilem na skyblock to widzialem pare pomocnikow pisalem im na msg zeby sprawdzili gracze na survivalu ale dostaje taka odpowiedz "Jestem na wersji 1.15" Nie mam czasu" "Lagi mam ciagle mnie wywala" takie odpowiedzi dostaje ciagle gdy sie pytam. Mowie jeszcze jednemu z adm zeby zmienil wersje zeby mogl wbic na survival ale nie powiedzial mi ze "Mozesz sie spytac WIELU innych adminstratorow zeby ci pomogli"

ZROBCIE COS Z TYM!!

zgazdam sie w 100%
sam mialem taki przypadek
Cytat:juz pisze na helpop od dawna moze z tydzien temu do dzisiaj, pisze ze sa cheatery na trybie i zeby ich sprawdzili ale nie
Tu już dostałeś odpowiedź ode mnie też na /msg, że obserwowałem ich podczas walki i żaden z nich nie bił się podejrzanie

Cytat:Mowie jeszcze jednemu z adm zeby zmienil wersje zeby mogl wbic na survival ale nie powiedzial mi ze "Mozesz sie spytac WIELU innych adminstratorow zeby ci pomogli"

[19:57:01] [Render thread/INFO]: [CHAT] [Afrapul ? AJent_] zanim zmienie juz dawno wylacza cheaty, mozesz rowniez isc do innych administratorow
Dostałeś taką odpowiedź, gdyż o 20 musiałem zejść z komputera, potem wszedłem koło 20:40 - przez te 40 minut wersję mogli zmienić z 5-6 razy - dlatego napisałem ci, że możesz iść do innych administratorów którzy mogli mieć wolną chwilę

http://mineserwer.pl/Temat-REGULAMIN-Dzia%C5%82-Skargi
1. Jeżeli nie mamy dowodów na popełnione wykroczenie przez osobę oskarżoną, skarga jest nieważna.
4. Skarga musi być napisana według wzoru, który jest dostępny w tym temacie.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie