MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Odwołanie od bana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:Skiuel
Czy byłeś kiedyś karany?:Tak dostałem mute pare miesięcy temu
Dlaczego chcesz dostać unbana:Dlatego, że bardzo długo wbijałem 49 lvl na parkour.Na 50 pojawił się bug związany z drabinkami.40 minut próbowałem przejść no ale na drabinkach wrzucało mnie w blok i spadałem.Napisałem na helpop żeby poprosić o pomoc zostałem olany.Długo męczenia się bagów po prostu puściły mi nerwy wszyscy jesteśmy ludźmi.Napisałem na helpop o pare słów za dużo których żałuję.Proszę mnie zrozumieć.Na serwerze gram od bardzo dawna.Moje pierwsze konto bez premki _KoxuGames_ grałem tu na wvsp1 i wvsp2 potem.Spędziłem wiele czasu.Nie chce tego stracić przez to że użyłem troche zbyt dosadnych słów.No ale poczułem się olany i byłem strasznie zdenerwowany.Dodatkowo dlaczego nie dostałem mute tylko od razu perma?

Treść Bana:-
Osoba banująca:viktoria_szostak
Serwer:minefox.pl
Po pierwsze jeżeli administracja nie zareagowała na helpop oznacza, że aktualnie nie była w stanie pomóc lub w danej chwili była zajęta. Drugą sprawą jest to, że komenda helpop jest kierowana prosto do administracji, więc twoje bardzo wulgarne słownictwo było kierowane prosto do nas dlatego kara jest dłuższa. Myślę, że rozwiązaniem twojego problemu może być zmiana wersji. Jeżeli żałujesz jestem w stanie skrócić ci karę do 14 dni.

[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie