MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Annyly_ XDDDDDDDDDDD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Annyly_
Czy byłeś kiedyś karany?: Nie ale to pierwszy raz w dodatku nie słuszny
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo to jest śmieszne fest XDDDD Ziomek mi dał bana bo go łapką lałem XDD Śmieszny jesteś gościu jeśli to czytasz... Nie wiem może naucz się sprawdzać ludzi czy coś? A nie bez podstawnie banujesz bez sprawdzenia.
Treść Bana: wspomagacze
Osoba banująca: kubaa
Serwer: minefox.pl
Cześć,
Nie rozumiem, dlaczego uważasz, że ban jest niesłuszny skoro używałeś wspomagaczy. Byłeś zgłaszany kilka razy na helpop'ie, więc postanowiłem Cię poobserwować - miałeś podejrzany zasięg kratek, ale nie byłem w 100% pewien, ponieważ nie mam vanisha, więc Waszą walkę obserwowałem z dosyć sporej odległości. Miałem zamiar Cię sprawdzić, ale postanowiłem, że pójdę z Tobą na jeszcze jedną arenkę. I wtedy nadarzyła się okazja powalczyć z Tobą samemu - nie dało się do Ciebie podejść bo biłeś ze zwiększonej ilości kratek. Dziwi mnie to, że w ogóle piszesz prośbę o UB, skoro nawet się zbytnio nie kryłeś z tymi cheatami.

Dodam tylko jeszcze, że administrator nie ma obowiązku sprawdzać, jeśli jest pewien, że dany gracz posiada wspomagacze.

Prośbę o UB odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie