Nazwa użytkownika zbanowanego: JedynyTakiPsiak
Czy byłeś kiedyś karany?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym dalej uczestniczyć w rozgrywce na już zanikającym trybie rpg, który na waszym serwerze bardzo wyszedł i posiada możliwości grania ze znajomymi przez dnie i noce.
Treść Bana: Cheaty
Osoba banująca: MrManga
Serwer: BestRPG
Witaj,
W tamtym momencie widziałeś na pewno iż po każdym skoku trzymałem przedmiot "cobblestone", natomiast nie używałem fly'a. Odkryłem przez przypadek że jeśli gracz skoczy z paru kratek i kliknie pod siebie spadając jakimś przedmiotem, który można postawić i się jakby odbijesz od niego wtedy gracza jakby cofa. Użyłem tego faktu do tego aby szybciej skakać, jestem leniem dlatego nie chciało mi się biegać z dołu, po schodkach i wtedy dopiero móc oddać jeden skok, który na tamtym parkourze kończył się najczęściej niepowodzeniem. Cytując to co napisałem:
"[17:08:31] [main/INFO]: [CHAT] [Lvl 24] [Strzelec] [Gracz] JedynyTakiPsiak: no wez
[17:08:34] [main/INFO]: [CHAT] [Lvl 24] [Strzelec] [Gracz] JedynyTakiPsiak: juz nie bede
[17:08:51] [main/INFO]: [CHAT] [Lvl 24] [Strzelec] [Gracz] JedynyTakiPsiak: to tylko parkour"
w tym momencie wyrzuciłem ten przedmiot na ziemie, bo myślałem że o to wyszła cała ta sytuacja. Myślałem że zauważyłeś i zakończyliśmy tą sytuację o posądzenie mnie posiadania cheata fly.
Dziękuję za przeczytanie i czekam na odpowiedź twoją Administratorze MrManga
Ps. Czekałem na teamspeaku ponad godzinę ._.