Nazwa użytkownika zbanowanego : MotryPL
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Poniewaz dostałem go za cheaty który nie posiadam. Mogę udowodnić. Pokazac wszystkie wersje mc i wgl. Dobrze się klepie. Mogę zrobić tez film gdzie to pokaze, ale musze ogarnąć lagi. Proszę o nie wypowiadanie się gracza który mnie nagral, jakubrex oraz xswagx
Serwer: mineserwer.pl
Moootry czy ja CB nie
dodalem mam nawet screeny jak mowisz mialem huzuni i click aimbot
Jak mowilem już wszystko odinstalowalem. XswagX niewidze cię wbrew pozorom nie cierpie. TY dziecko i się nabierasz. Zrobie film gdzie wszystko pokaze. WSZYSTKO
"Już wszystko odinstalowałem".
Zabawne, każdy usuwa po zbanowaniu

MOTRY! OGARNIJ SIE.. JA JEBE. -.-. ty myslisz ze jak sie usunie to sie nie zobaczy nagraj filmik i mi pokaz. a tak btw. nawet nawet by pisalo pod spodem np.: edycja 23.09.2015r. np o godz. 15.15.
wiec.. a tak btw i tak cie nagram jak ub kupisz ;D
Piotrowskyy. Nawet by pisala edycja kiedy zostalo to edytowane.
Swag juz zjebku odisnstalowalem i
weź wrzuć te nagranie. A ty piotrocsky nie wierzysz? TO SZKODA zobaczymy co po filmie powiesz
Chyba nie ogarniasz za bardzo. Za cheaty jest perm. Nikogo nie interesuje ze odinstalowales. Jest dowod? Jest. Kup unbana.
Witaj Graczu. Twoje prośbo o odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
MINESERWER.PL