19-March-2020, 00:08:52
??Nazwa użytkownika zbanowanego:FenixV
??Czy byłeś kiedyś karany?:Nie
???Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ dostałem bana za to że jako jedyny miałem odwagę powiedzieć że ten serwer jest robiony dla pieniędzy naprawdę go lubię ale po tym jaką panuje sytuacja serwera to znaczy lagi cofki itp taki to daje obraz sytuacji
Spędziłem na nim już trochę czasu użyłem sporo nerwów i wytrwałość tylko po to żeby zrobić bossa na bestrpg po czym gdy zostala mi ostatnia szansa i juz bylem prawie na końcu
serwer sie zawiesil a ja zginolem czym straciłem 5h zbierania
Bo dluzszym czasie zauwazam ze to co pisalem nie bylo na miejscu ale nie robilem tego zeby kogos obrazic lecz z bezsilnosci
Mogę obiecać cze będę wspierał serwer z całych sił ( nawet kupiłem już 2 mvipa)
Proszę o zrozumienie sytuacji w której się znalazłem
I poświęcenie trochę więcej czasu serwerów i
Dziękuję i pozdrawiam
?Treść Bana:Obraza Właściciela
?Osoba banująca:Viktoria_Szostka
❤Serwer:Minefox.pl
??Czy byłeś kiedyś karany?:Nie
???Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ dostałem bana za to że jako jedyny miałem odwagę powiedzieć że ten serwer jest robiony dla pieniędzy naprawdę go lubię ale po tym jaką panuje sytuacja serwera to znaczy lagi cofki itp taki to daje obraz sytuacji
Spędziłem na nim już trochę czasu użyłem sporo nerwów i wytrwałość tylko po to żeby zrobić bossa na bestrpg po czym gdy zostala mi ostatnia szansa i juz bylem prawie na końcu
serwer sie zawiesil a ja zginolem czym straciłem 5h zbierania
Bo dluzszym czasie zauwazam ze to co pisalem nie bylo na miejscu ale nie robilem tego zeby kogos obrazic lecz z bezsilnosci
Mogę obiecać cze będę wspierał serwer z całych sił ( nawet kupiłem już 2 mvipa)
Proszę o zrozumienie sytuacji w której się znalazłem
I poświęcenie trochę więcej czasu serwerów i
Dziękuję i pozdrawiam
?Treść Bana:Obraza Właściciela
?Osoba banująca:Viktoria_Szostka
❤Serwer:Minefox.pl