MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban mf
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego: Kebab1337
Czy byłeś kiedyś karany?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ dostałem bana za cheaty, gdzie nie byłem sprawdzany i były lagi serwera bo na trybie wojownicy dusz było 72 osoby. Po dostaniu bana szybko zrobiłem ss.
Treść Bana: cheaty
Osoba banująca: Nataasha
Serwer: Minefox.pl
ss: https://imgur.com/a/bBn9QeY

[20:08:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] MF » Otrzymano 0.99 expa za zabicie gracza Naatasha.
[20:08:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] MF » Kebab1337 usmiercil Naatasha [10 ?].
[20:08:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] MF » Anka_Koxu [7.91 ?] zeslal Fexit_ na tamten swiat.
[20:08:21] [Client thread/INFO]: [CHAT] §6§lM§e§lF §8» §aZostaniesz przeniesiony/a na serwer §7lobby2§a.
[20:08:22] [Client thread/INFO]: [CHAT]
[20:08:22] [Client thread/INFO]: [CHAT]
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] MF » Sesja logowania przywrocona.
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] MF » Logowanie zaakceptowane.
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] MF » Aby moc uzywac komend musisz sie zalogowac.
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT]
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] *-------------------------------------------*
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] AKTYWNE OGLOSZENIA:
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? Uwaga na oszustow! Informujemy, ze
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] od dluzszego okresu czasu na Naszych serwerach
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] pojawiaja sie osoby, ktore prosza o podanie
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] numeru telefonu, celem otrzymania "darmowej"
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] uslugi. Zapewniamy, ze to oszustwo. Prosimy
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] wszystkie podejrzane nicki zglaszac za pomoca
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] komendy /HELPOP w grze, serwera glosowego
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] TeamSpeak lub poprzez forum.
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] *-------------------------------------------*
[20:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] MF » Zabezpiecz swoje konto przypisujac do niego adres E-Mail: /email add (Adres E-Mail) (Adres E-Mail).
[20:08:36] [Thread-146/ERROR]: Error in class 'LibraryLWJGLOpenAL'
[20:08:36] [Thread-146/ERROR]: Source 'ed6215b7-db24-49bf-bf83-d3686b661db1' not found in method 'play'
[20:08:36] [Thread-146/ERROR]: Error in class 'LibraryLWJGLOpenAL'
[20:08:36] [Thread-146/ERROR]: Source 'ed6215b7-db24-49bf-bf83-d3686b661db1' not found in method 'play'
[20:08:36] [Client thread/INFO]: Disconnected: TextComponent{text='§cZostales zbanowany na MineFox.pl!§f
§6Jesli chcesz otrzymac druga szanse wyslij sms
§6§lMFBAN.Kebab1337§6 na numer §l92045§f
§6lub kup za pomoca §lPSC / Przelew§6 na stronie
§6§lSKLEP: http://MineFox.pl/sklep

§cPoczatek blokady: §a18-03-2020§r
§cBlokana nalozona przez: §aNaatasha§r
§cPowod: §acheaty§c

Wygasniecie blokady: §4Nigdy
§cMozesz sie odwolac: §nhttp://mineserwer.pl/', siblings=[], style=Style{hasParent=false, color=null, bold=null, italic=null, underlined=null, obfuscated=null, clickEvent=null, hoverEvent=null, insertion=null}}
[20:20:18] [Client thread/INFO]: Stopping!
[20:20:18] [Client thread/INFO]: SoundSystem shutting down...
[20:20:19] [Client thread/WARN]: Author: Paul Lamb, http://www.paulscode.com

Po zabiciu [Pol] Naatasha poszedłem na /hub bo chciałem wbić na wd, ale dostałem bana.
Jeśli administrator ma pewność że gracz posiada cheaty, to nie ma obowiązku sprawdzać.
(18-March-2020 21:58:37)Naatasha napisał(a): [ -> ]Jeśli administrator ma pewność że gracz posiada cheaty, to nie ma obowiązku sprawdzać.

Ale ty jestś nowa i możesz popełnić błąd grałem czysto i jeszcze na blazingpacku.
Policjant ma obowiązek sprawdzić gracza nie może banować kogo popadnie. Jeszcze na dodatek były lagi serwera więc to mogło cię zmylić że mam np. anty koncka mi ciebie też zacinało i nie miałaś knocka.
Proszę o unbana

Zapomniałem dodać że wcześniej grałem na trybie wojownicy dusz gdzie jest wymagany Blazingpack.
Wstaw się jutro do mnie na naszego serwerowego TS3 - Kanał Centrum pomocy minefox.
Byłem pisałem do ciebie, ale nie wiem czy nie miałaś czasu czy co.
3 dzień i dalej nic.
6 dzień dalej nic.

Kto w ogóle przyjmuje takie osoby do administracji gdzie nie jestem sprawdzany i od razy banowany bo
* Policjant nie musi sprawdzać jak widzi że ktoś ma cheaty * żenada dostała strefę na kit pvp i /ban Kebab1337 cheaty. Bo dostałam taką strefę że nie mogłam go uderzyć. Jak dal mnie ta osoba powinna dostać Degrada takie osoby jak ta nie powinny być w administracji. Wątek można zamknąć bo już zdążyłem zrobić nowe konto bo nie będę wiecznie czekał aż ktoś w końcu odpiszę. Nie pozdrawiam
Jeśli możesz, postaw się na ts do Lukasio, w tygodniu zazwyczaj jest On od 10-16, w weekendy natomiast od 22-24.
@up
Sam zaproponowałem pomoc widząc, że odbanowanie już zwleka z powodu problemów technicznych Naatashy. Skoro zbanowany gracz już sobie dogodził też myślę, że wątek można by było zamknąć. Też łamałeś regulamin i wiele razy byłeś karany więc nie ułatwiałeś nam pracy. Krytyka osoby, która tylko chce pomóc serwerowi i sprawić, aby osób uprzykrzających grę było mniej jest zbędna. Nie myli się ten co nic nie robi.

@Kebab1337
Jeżeli chodzi o Naatashę, to jak każdy policjant (ja też) dopiero się uczy i normalne jest popełnianie błędów. Warto wspomnieć o tym, iż Nataasha robi wiele dla serwera i ukarała już ponad 400 osób w ciągu tak krótkiego stażu.
Ale nie...
Najlepiej powypominać to co najgorsze i to co każdemu się zdarza zamiast patrzeć na pozytywne aspekty.

@topic
Na wypadek gdybyś zmienił zdanie dot. twojej kary - staw się na TeamSpeak do niedzieli. O godzinie 22:00 twoja szansa na zdjęcie blokady zniknie.
Ponadto jeśli folder versions, albo kosz będzie naruszony również nie ma opcji na odbanowanie twojego konta.

Pozdrawiam
Jak chcesz możesz mnie sprawdzić
Stron: 1 2
Przekierowanie