MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Dosyć z lagami!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Kur*a na WD są tak poje*ane durnie lagi że gdy klikam na crafting table to nic się kur*a nie dzieje dopiero gdy pójde dalej mi się przez 1min otwiera crafting table kur*a gdy juz jestem przy kamieniu dusz.Oczywiście kur*a gdy zniszcze 1klocek a hp kamienia pojawia się bedrock mimo ze kur*a kamień ma 74życia.Nawet gdy ten jeden klocek zniszcze to nawet sie nie zaliczylo i gdy jest ten bedrock to automatycznie dedam i oczywiście kur*a odradzam się 2min i gdy piszę to nic się niedzieje. Jeszcze gdy ktoś nam niszczy kamien to niemozna go zabic kur*a i przegrywamy.NAPRAWCIE TE DURNE LAGI!
Jak ma to tak nadal wyglądać to kończe gre na MS.

PS.JAK SIĘ NISZCZY KAMIEŃ DUSZ TO TAKIE LAGI ŻE RUSZYĆ SIĘ NIEDA!!!!!!!!!!!!!
Ja żadnych lagów nie mam, tylko lekkie jak ktoś niszczy kamień albo jak jest dużo graczy to wtedy delikatne.
Advanced system care 8 pobierz i zoptymalizuj kompa to mi pomogło ewentualnie pobierz optifine.
(22-September-2015 22:10:58)Dmodrt napisał(a): [ -> ]Advanced system care 8 pobierz i zoptymalizuj kompa to mi pomogło ewentualnie pobierz optifine.

Optifine mam i Advanced system care 8
i mam lagi w uj!
A kiedy ostatnio optymalizowałeś kompa ? Big Grin
(22-September-2015 22:15:49)Dmodrt napisał(a): [ -> ]A kiedy ostatnio optymalizowałeś kompa ? Big Grin

2dni temu!
U mnie gładko chodzi wszystko, nie wiem, nikt sie nie skarży na lagi.
Mnie wszystko dziala, moze czasami sa lekkie lagi ale da sie grac
Zgadzam się z @up! Praktycznie 0% lagów!
(23-September-2015 19:16:13)AkademiaTrollu napisał(a): [ -> ]Zgadzam się z @up! Praktycznie 0% lagów!

A ja mam gdy ktoś niszczy kamień!
Nieda się znieść tego laga który występuje 2 x dziennie
MasakraTongue
Stron: 1 2 3
Przekierowanie