MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Topór tytanów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
krótko = Topór tytanów wymaga osłabienia, nie ma sensu nawet atakować gracza który go posiada. Co 3 sek knock i spowolnienie ?
Zmiana - użycie co 5sek. To tylko moja propozycja.
Imo bez sensu nerfić topór i tak ma malo użyć lepiej by bylo gi w jakis sposób zboofowac
[quote='Menelikkk' pid='397453' dateline='1584522179']
Imo bez sensu nerfić topór i tak ma malo użyć lepiej by bylo gi w jakis sposób zboofowac ---
Jak może mieć mało użyć jak to jest diamentowy kilof, wywala gracza w niebo co 3 sek ( 3 sek zajmuje sam upadek ) A dodam, że występuje spowolnienie więc zabicie takiego gracza to naprawdę... Trudna sprawa.
(18-March-2020 11:02:59)Menelikkk napisał(a): [ -> ]Imo bez sensu nerfić topór i tak ma malo użyć lepiej by bylo gi w jakis sposób zboofowac

Dajmy sytuacje np pan archerskin który gdy chcesz go zabić CIĄGLE używa toporu i inferna a ty chcesz go jeszcze zboofować ?? Nerf jestem za pleydodo
żeby wydłużyć czas na 5s naprzykład
Topór dostał nerfa także myslę, że wątek do zamknięcia Tongue
wedlug mnie poprostu nauczcue sie grac i podejmowac poprawne decyzje bo to nie tqk ze gracz z toporem jest niesmiertwlny bo gdy nieumiejetnie uzywa sie topora patrzac tam gdzie sie ucieka to ktos sie wybija do cb moze i ma slowq ale wystarczy uzyc rogu i zucic mu klatwe i taki chlop pada a odwrocenie sie w biegu i natychmiastowe powrocenie do biegu nie jest az takie latwe
Topór tytanów został osłabiony - - z 3 sek. na 5s ponowne użycie.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie