krótko = Topór tytanów wymaga osłabienia, nie ma sensu nawet atakować gracza który go posiada. Co 3 sek knock i spowolnienie ?
Zmiana - użycie co 5sek. To tylko moja propozycja.
Imo bez sensu nerfić topór i tak ma malo użyć lepiej by bylo gi w jakis sposób zboofowac
[quote='Menelikkk' pid='397453' dateline='1584522179']
Imo bez sensu nerfić topór i tak ma malo użyć lepiej by bylo gi w jakis sposób zboofowac ---
Jak może mieć mało użyć jak to jest diamentowy kilof, wywala gracza w niebo co 3 sek ( 3 sek zajmuje sam upadek ) A dodam, że występuje spowolnienie więc zabicie takiego gracza to naprawdę... Trudna sprawa.
(18-March-2020 11:02:59)Menelikkk napisał(a): [ -> ]Imo bez sensu nerfić topór i tak ma malo użyć lepiej by bylo gi w jakis sposób zboofowac
Dajmy sytuacje np pan archerskin który gdy chcesz go zabić CIĄGLE używa toporu i inferna a ty chcesz go jeszcze zboofować ?? Nerf jestem za pleydodo
żeby wydłużyć czas na 5s naprzykład
Topór dostał nerfa także myslę, że wątek do zamknięcia

wedlug mnie poprostu nauczcue sie grac i podejmowac poprawne decyzje bo to nie tqk ze gracz z toporem jest niesmiertwlny bo gdy nieumiejetnie uzywa sie topora patrzac tam gdzie sie ucieka to ktos sie wybija do cb moze i ma slowq ale wystarczy uzyc rogu i zucic mu klatwe i taki chlop pada a odwrocenie sie w biegu i natychmiastowe powrocenie do biegu nie jest az takie latwe
Topór tytanów został osłabiony - - z 3 sek. na 5s ponowne użycie.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!