MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Ub za niewinnosc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: NightDeath12
Czy byłeś kiedyś karany?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ nic nie miałem i mam i tak top 1 śmierci na serwerze. oraz nigdy nie miałem zadnego macra PS:Usuwalem rano wszystkie rzeczy z kosza oraz instalowałem nowy txt
Treść Bana: Oszukanie administratora podczas sprawdzania
Osoba banująca: McJack1337
Serwer: minefox.pl
Witam,
Na początku Mev77rey_ wziął Cię na sprawdzanie, uwzględnił on w swojej wypowiedzi, że modyfikowanie kosza (czyli usunięcie plików z kosza po tym jak zaprosimy na sprawdzanie jest banowane, by nie było żadnych wątpliwości co do powodu bana (zawsze można było dopytać się administratora co rozumie poprzez 'modyfikacja kosza', a z pewnością dostałbyś odpowiedź). Zatem potwierdzenie formułki: [21:37:04] [Client thread/INFO]: [CHAT] (G) [Lobby] (Policja) Mev77rey_ » NightDeath12 masz 3min na podanie anydesk/teamviewer, log lub modyfikowanie kosza = perm.
Mev zaczął Cię sprawdzać (na dobrą sprawę zdążył jedynie połączyć się z Twoim anydeskiem), lecz po tym miał kłopoty techniczne i przekazal mi sprawdzenie Ciebie. Co do sytuacji za którą dostałeś bana - dokładnie minutę po tym - o godzinie 21;38 z sekundami usunales pliki z kosza, za co tak jak wcześniej Ci napisałem banujemy, wiec Twoje wytłumaczenie, ze usuwales pliki rano jest zbędne.
Prośbę o UB odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie