MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: panteon
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
no hejcia https://www.youtube.com/watch?v=mYW5pbud...e=youtu.be
to tak: gdy postawi sie pod soba blok to wtedy tepa cie tam skad skoczyles . czyli latwe robienie parkura na pateonie,odynie. nie wiadomo gdzie sie respi boss , przez chwile mi tylko go pokazywalo. wyskakiwanie za mape. oraz teraz pytanie : na tej 2 czesci parkura jego , wydaje mi sie ze na ten rozowy ( i ostatni na drugiej czesci) klocek nie da sie wskoczyc . ja na nagraniu wskoczylem bo akurat mialem laga i sobie klocek postawilem ,i jakims cudem nie teplem sie tak jak normalnie( jesli spadlem i stracilem szanse to przez lagi ktore na ten czas dalej nie zostaly naprawione)
do zobaczenia Smile
PS te klocki tez sa pobugowane bo czasem nisko wybijaja a czasem w ogole
(16-March-2020 17:38:55)Gryfcio napisał(a): [ -> ]no hejcia https://www.youtube.com/watch?v=mYW5pbud...e=youtu.be
to tak: gdy postawi sie pod soba blok to wtedy tepa cie tam skad skoczyles . czyli latwe robienie parkura na pateonie,odynie. nie wiadomo gdzie sie respi boss , przez chwile mi tylko go pokazywalo. wyskakiwanie za mape. oraz teraz pytanie : na tej 2 czesci parkura jego , wydaje mi sie ze na ten rozowy ( i ostatni na drugiej czesci) klocek nie da sie wskoczyc . ja na nagraniu wskoczylem bo akurat mialem laga i sobie klocek postawilem ,i jakims cudem nie teplem sie tak jak normalnie( jesli spadlem i stracilem szanse to przez lagi ktore na ten czas dalej nie zostaly naprawione)
do zobaczenia Smile
PS te klocki tez sa pobugowane bo czasem nisko wybijaja a czasem w ogole

na 2 części masz ręczny parkour na każdy blok wskoczyć się da Smile
te bloki wybijające to obok masz taki portal endu naciśnij go PPM i postawi się most z każdym skokiem most się niszczy wiec trzeba jak najszybciej przejść na 2 etap
ooo nie wiedzialem o tym dzk masz diaxa. dodam jeszcze ze z luku panteona mozna szczelac oraz boss bardzo szybko sie despawnuje. weldug mnie powinien tez miec 1 gwiazdke latwosci bo jest az za latwy.
@Refresh
nie wiem po co refresujesz skoro po prostu nie ogarniales jak sie robi sale panteona Smile reset mostu rozwiazuje wszystkie twoje problemy, quest jest latwiejszy niz sadziles.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie