MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Alchemik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dobry wieczór,

Nie sądziłem, że przyjdzie taki dzień w którym będę pisał o znerfieniu alchemika. No dobra może wyjaśnię po krótce co to za klasa i ogólnie co się z czym je bo nie każdy pewnie gra na tym trybie, a będzie czytał ten wątek. Klasa ta posiada: statyw alchemiczny oraz książkę, ktora dropi różne przedmioty do alchemii ( jak sama nazwa wskazuje tej klasy, btw kosztuje 17k). No dobra pewno się zapytacie dlaczego wnioskuje o nerf tej klasy. W moim zamiarze bardziej chodzi o to żeby zablokowac dropienia Blaze Powdera do minimum 3 tury. Już tłumaczę o co chodzi. Ten składnik alchemiczny służy do wytwarzania silek I. Ten składnik w sklepie alchemicznym pojawia się dopiero w 4 TURZE. No i tak. W klasie alchemik jest niewielki procent szans na drop Blaze Powdera. No i dobrze jest szansa ale według mnie jest to przesadzone. Już tłumaczę , gdy w 1 teamie mamy paru alchemików i co 45 sek każdy odbiera składniki to szybko zbiera się te Blaze Powdery.

Co proponuje ;
- zablokowanie dropu Blaze Powder do min 3 tury
- usunięcie Blaze Powder z klasy alchemika
- zwiększenie CD dropu alchemika do min 100 sek

Dajcie znać co myślicie.

Pozdrawiam.
Szczerze to zwiększenie CD dropu alchemika do min 100 sek nie ma sensu, jedyny dobry pomysł to zablokowanie dropu Blaze Powder do min 3 tury.
A jak chodzi o usunięcie Blaze Powder z klasy alchemika to też nie, ponieważ blaze powder wyróżnia tą klasę. ( Główny sens jej kupna )
To tylko moje zdanie!
(16-March-2020 00:44:13)pleydodo napisał(a): [ -> ]Szczerze to zwiększenie CD dropu alchemika do min 100 sek nie ma sensu, jedyny dobry pomysł to zablokowanie dropu Blaze Powder do min 3 tury.
A jak chodzi o usunięcie Blaze Powder z klasy alchemika to też nie, ponieważ blaze powder wyróżnia tą klasę. ( Główny sens jej kupna )
To tylko moje zdanie!
Zdecydowanie zgadzam się nie ma co usuwać jednak klasa kosztuje 17k a zablokowanie będzie dobre bo jaki ma sens gra gdzie chłop w pierwszej turze ma siłki do tego rzucane czyli około 10 os ma siłke i takiego boskiego bez seta ma 2 hity.
Alchemik dostał nerfa - do zamknięcia.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie